Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu akşam ki Asteras maçında. Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum. Rize maçında ki gibi oynarsak, işimiz çok zor. Dembaba, Oğuzhan ve Sosa bu maçta forma giyecekler sanırım. En azından orta sahada ayağı top yapan birileri olacak.

Her şeyden öte iyi futbol istiyorum. İyi futbol oynasınlar, o kutsal formanın hakkını versinler, sahada basılmadık yer bırakmasınlar. Bu şekilde yenilselerde gam yemem. Haydi kartalım şansta senden yana olsun, ve vurduğun gol olsun...

[move]q24015.jpg[/move]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maça gidiyor musun abi?

Gitmeyi çok ama çok isterdim. Ama hafta içi çok ama çok zor. Ben işyeri Kocaeli Gebze'de, stat ise İstanbul'un bir ucu olan Başakşehir'de. Hanım çalışıyor, kızın okulu ve akşam ödevleri. Diğer 2 numara şu sıralar sadece bende uyuyor. Rize maçının ilk yarısı boyunca adam kucağımda uyudu. :)

Hal böyle olunca maça gitmek benim için hayal şu sıralar.... :(

Artık yeni stada saklıyorum kendimi. O döneme bizim 2 numara büyümüş olacak. Artık kızımı alır maçlara giderim. Üsküdar'a bırakıyorum otomobilimi, oradan motolarlar marş söyleye söyleye Beşiktaş yada Kabataş'a geçiyoruz. Oradan da çarşı ile marşlar söyleye söyleye stadyuma....Off anılarım canlandı yahu..Vallahi olimpiyata gittiğimde maça gittiğimi bile anlamıyorum.

Şu sıralar maalesef bu zevkimden birazcık feragat etmek durumundayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Artık yeni stada saklıyorum kendimi. O döneme bizim 2 numara büyümüş olacak. Artık kızımı alır maçlara giderim. Üsküdar'a bırakıyorum otomobilimi, oradan motolarlar marş söyleye söyleye Beşiktaş yada Kabataş'a geçiyoruz. Oradan da çarşı ile marşlar söyleye söyleye stadyuma....Off anılarım canlandı yahu..Vallahi olimpiyata gittiğimde maça gittiğimi bile anlamıyorum.

Şu sıralar maalesef bu zevkimden birazcık feragat etmek durumundayım.

Tüm Beşiktaşlıların yeni stadyumla ilgili ümitleri beklentileri çok fazla. Herkes bir dönüm noktası olarak görüp, heyecanlanıyor. Diğer takımların sponsor bulmaya çok uğraşıp, pek de başarılı olmadığı şu dönemde, vodafone ile yapılan anlaşma da oldukça başarılı görünüyor.

Kim bilir, vodafone'la anlaşmamız bitince sponsorumuz Mazda olur. Aşağıdaki fotoğraf Japonya'da bulunan Mazda Stadyumuna ait. Beşiktaş Mazda zoom - zoom Arena :D

1280px-MAZDA_Zoom-Zoom_Stadium_Hiroshima_facade.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet'çim stadımızı çok özledim diyebilirim. Bir kere konum ve mevki olarak, harika bir yerde stadımız. Ulaşım inanılmaz kolay ve rahat. Tranvayı, otobüsü, deniz yolu, metrosu...Maç biter dağılırsın, 10-15 dakika da bir Allah'ın kulu kalmaz stat çevresinde. Ama olimpiyat stadının otoparkından çıkmak bir kere 20-25 dakika sürüyor. Toplu taşıma ile gitsen bir dert, dönüşü tam bir eziyet.

Umarım yeni stat yağmurdan, kardan, rüzgardan korunaklı olur. Yeni stat da Allah'ın izni ile kombine alıp, kızımla maçlara başlarım inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu zor şartlarda, kısıtlı imkanlarla ve sakatlıklar boğuşurken. Takımımızın gösterdiği bu özveriyi taktir ve tebrik ediyorum. Saha çıkıyorlar savaşıyorlar, sahada basılmadık yer bırakmıyorlar. Her kes koşuyor ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

Takımımız bu şekilde oynasın, yenilse de gam yemem. Oynadıkları futbol acayip zevk veriyor.

Veli Kavlak her geçen gün biz Beşiktaş taraftarını şaşırtmaya ve utandırmaya devam ediyor. Takımın en çalışkan, en hamal futbolcusudur. Ama biz Beşiktaş taraftarı bazen ona çok kızarız. Dün kendisinden hiç beklenmeyen bir gol attı. Yine herkesin beğenisini ve taktirini topladı. Tam bir takım oyuncusu oldu. Ve geldiği günden bu güne kadar futbolunu Beşiktaş'ta geliştirdi. Dün kulaklarını çınlattım Mehmet bu arada. :D

Beşiktaş'ıma Avrupa'da ve Türkiye'de başarılarının devamını diliyorum.

Bu kalp seni ölesiye sevdi.

rdakXP.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi, asker Veli dün belki de Beşiktaş'ta geçirdiği dönemin en verimli futbolunu oynadı :) Yanındaki adama pas verirken hata yapma potansiyeline sahip Veli, dün %92'lik isabetli pas ortalaması yakalamış, topla 94 kere buluşmuş. Maçın en çok topla buluşan ismi olmuş. 2. sırada 89 kezle Atiba bulunuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 yiyen bir takımın yanında 4 atan bir takımı ancak tebrik etmek gerekir :D  :clap::tey:

Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş ın bu sene yarı final / final oynamasını gönülden istiyorum.. 4. yıldız iki takım içinde hikaye... Şu ana kadarki süperlig maçlarına bakarak söylüyorum 4. yıldızı kimse beklemesin, Beşiktaş şampiyon olsun, ligi güzel futbol oynayan kazansın.. Tebrikler Beşiktaş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kritik dönemde avantaj sağlayacak bu maçta. Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum.

LoM2qG.jpg

Abi genelde böyle önemli dönemeçlerde Beşiktaş kaybeder ama bu sene çok farklıyız. 2. ile 4 puana çıkar fark. Gelecek hafta Fener'i evire çevire diye düşünüyorum. Bu maç çok önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi genelde böyle önemli dönemeçlerde Beşiktaş kaybeder ama bu sene çok farklıyız. 2. ile 4 puana çıkar fark. Gelecek hafta Fener'i evire çevire diye düşünüyorum. Bu maç çok önemli.

Aynen Mehmet'çim Beşiktaş hep böyle durumlarda puan kaybetmiştir. Bu konuda çok ama çok bonkörüz. Ama iyi hava yakaladık, umarım bu geleneği bu gece bozarız.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Mehmet'çim Beşiktaş hep böyle durumlarda puan kaybetmiştir. Bu konuda çok ama çok bonkörüz. Ama iyi hava yakaladık, umarım bu geleneği bu gece bozarız.  :)

Şaşırtmadı :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten ya ne olmuş öyle üst üstü iki gol ? Tamam seviyorsunuz rakiplerinizi ama bu kadar belli etmeyin yahu :D

Bu huy neredeyse bütün Türk takımlarında var. Rakibin puan kaybetmiş, avantaj sağlayacaksın, yok ben de kaybedeyim , onlara umut vereyim der gibiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...