Jump to content

Galatasaray - V

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk yarı 2-0  ı görünce ben de gitti maç diyordum :D

Galatasaray, Samsun'da sezonun unutulmazları arasına girecek bir galibiyet aldı!

Samsunspor karşısında ilk yarıda adeta kayıpları oynayan ve 2-0 yenik duruma düşen sarı kırmızılılar ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yapıp maçı 4-2 kazandı. Ama kaç sezondur zirveyi özleyen Galatasaray asıl geri dönüşü zaten sezon başında yapmıştı.

Kaynak : LigTV

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sabri'nin etkisini gördük :D

Adam 2 gol yedirdi, çıktı 4 gol attık. Maçın adamı Sabri :D

Fatih Terim  haftalardır neden rahat galibiyetler aldığımızı anlamıştır sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En güzeli de "Sabri Sarıoğlu 1984 yılında modern futbola bir tepki olarak doğdu" :D

Yalnız ben bu çocuğun çok günahının alındığını düşünüyorum, seyrettiğim GS maçlarında yaptığı ortalar fena değildi, öyle dağa taşa değildi yani anlatıldığı gibi, adam milli takımın da oyuncusu, bu kadar insan hepsi yanılıyor mu yani? :D

Bu kadar insan derken mevcut ve geçmiş GS ve milli takım antrenörlerini kasdediyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Bu hafta son kombineler de satışa sunuldu. Sanıyorum bundan sonra kombine satışı olmayacak.

Şampiyonlar ligi, Fenerbahçe maçlarına tek maçlık kombine bulunur: Müracaat pikapika :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...