Jump to content

Galatasaray - V

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emenike var ya dün beni günaha soktuğu kadar kimse hayatımda sokmamıştır.  :kafa:

Ali şu Gekas sizde olsaydı, yaşlı, maşlı ama. Sizde bayağı güzel işler yapardı bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevinin alacağız o liderliği :D Fakat bir fenerli olarak çoğu maçı izliyorum. Türkiye de oynan futbol beş para etmez.

Malesef Ali, diğer ülkelerde oynanan futbolu izleyince bizimki sokak futbolu gibi kalıyor. Aldıkları para, yayıncıya verdiğimiz parayı düşünüyorsun, hiç hak etmiyorlar..

Saw iyiydi bir ara ama sanırım o da duraklamaya girdi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emenike var ya dün beni günaha soktuğu kadar kimse hayatımda sokmamıştır.  :kafa:

Ali yanlış düşünüyorsun, o olmasa çizgiye inip orta yapacak adam yok, atılan topu defansla halleşip kopartacak adam yok, at topu defans arkasına düşünme gerisini bir şekilde söküp ortasını yapıyor, ikinci devre çok iyiydi ben beğendim.

Şu var ki adam santrafor değil ve böyle tek kale oynadığımız maçlarda yapacak bir şeyi yok, Webo'yu daha önce alması gerekiyordu, dünkü maçın başarısızı Kuyt'tır, Kuyt geçen sefer de çok kötü oynadığı maçta bir gol attı şansına, sermayeden yiyor artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu adam çizginin önündeki dün topu atamadı ben beğenmiyorum açık ve net. Caner desen frikik kullanma özürlü arkadaşbir topunuda kaleci çıkarsın bir heyecan kat. Neyse abi fenerbahçe konusunda tartışalım burada malum takım taraftarları var oyuncuyu eleştirmek doğru değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Burak ebi fener maçına da gitmeyeceksen niye aldın o kombineyi diye sorarlar adama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ligde puanları hediye ediyorsunuz burada da bizim konuyu şenlendiriyorsunuz. İtiraf edin bizi seviyorsunuz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ligde puanları hediye ediyorsunuz burada da bizim konuyu şenlendiriyorsunuz. İtiraf edin bizi seviyorsunuz :D

Şu abimizi alın güzelce bir kenara bu yorumunu hafta sonu özel olarak ilgileneceğim :D Ama yenilirsek ben kapsama alanı dışındayım ona göre  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GS beraberliğe yatar iyice, bizimkilerin de yine ayakları dolaşır, bu maç berabere biter gibime geliyor, herkes yeneriz asarız keseriz diyor ama ama en yakın sonuç bence beraberlik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Gs taraftarları dünkü maçta yaşananlara itiraz edeceklerine. Arşivlerden sürekli FB ve Bjk videolar bulup paylaşıyorlar. Sanırım bir sindirme yöntemi olsa gerek. Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun tertemiz şampiyonluğunuz.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...