Jump to content

Galatasaray - V

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Diyelim ki doğru, iki Yıldırım, Fatih isimindeki çocuğun aklını çeldiler, amaçları da GS'ı karıştırmak.. Bu tezgahı boşa çıkarmak kimin vazifesi? GS Başkanı'nın ve YK'nun.... Halbuki o arkadaşların bu krizin başından beri yaptıklarını, hadi deplasmandayım ağır kaçmasın, komedi dans üçlüsü yapmadı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de sorumlu olan Ünal Aysal'dır. Medyadaki elemenlarını kullanarak -ROK başta- Terim'i hep yıpratmaya çalıştı. Şu adam da 108 yıllık camianın başkanıyla devamlı görüşüp, yemek falan yiyor ya, ben başka bişey söylemek istemiyorum. Şu tweet, tüm seviyesizliği gösteriyor.

rok.jpg?revision=53

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Diyelim ki doğru, iki Yıldırım, Fatih isimindeki çocuğun aklını çeldiler, amaçları da GS'ı karıştırmak.. Bu tezgahı boşa çıkarmak kimin vazifesi? GS Başkanı'nın ve YK'nun.... Halbuki o arkadaşların bu krizin başından beri yaptıklarını, hadi deplasmandayım ağır kaçmasın, komedi dans üçlüsü yapmadı...

Bu konuda yüzde yüz haklısın abi . Basiretsiz bir yönetim olduğunda hem fikiriz. Hatta son hissiyatım odur ki bu basiretsizliği alenen açığa çıkartmak için de Fatih Terim uğraştı ve başardı.

Belki başından beri FT milli takıma geçmek istiyordu. Kendisi istifa edip geçse taraftar gözünde çok puan kaybederdi ama şimdi daha da yüceldi ama giderken yönetimi de bir hayli aşağıya çekti.

Olan Galatasaray'a ve taraftara olacak o ayrı .

Bahsettiğim isim Göksel ( veya Göksal )  Gümüşdağ imiş

http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/871007-okudum-paylastim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İBB Başkanı o adam, ya da önceki başkanı tam bilemiyorum, iktidara da çok yakın, bir ara federasyon başkanı oluyordu neredeyse, yani Erdoğan'ın futbol içindeki eli gibi bir şey...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu ne alaka şimdi? :D Terim milli takımı bilmiyordu da Yıldırım'mı öğretti yerini, yurdunu? Bu işin sorumlularını Liseciler'in içinde arayın, Liseciler'in en yukarılarında falan, boğazın karşısını karıştırmaya gerek yok....

Yabana atılmayacak bir tespit... Öngörüde bulunamadığımız şeyler dönüyor... Sular ne zaman durulur bilinmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Liseliler her zaman liseli olmayanlara yukarıdan bakmış. FT'in liseli olmaması da birçok olayda etken. Bakalım birgün Başkan olarak Galatasaray'a dönerse o zaman birşeyler değişir .

Ünal Başkan , Fenerbahçe şampiyon :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam yapıldı bu açıklama.. Filler tepişiyor olan taraftara oluyor..

Bu arada maçı boykot çağrıları olduğunu söyledi birileri ama ben görmedim de katılmıyorum da. Bence taraftarın yapması gereken takımı sonuna kadar desteklemek ama gereken mesajı da stadda yönetime iletmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abdurrahim Albarak'ın son yönetime alınmayışının bu gelişmelere küçük de olsa bir katkısının olduğunu düşünüyorum...

O olay katkısı değil bir parçası. Fatih Terim'i yanlızlaştırıp son halka olarak onu kopartmaktı niyet ve yapıldı. ultrAslan'ın açıklamasında değinilen şey de bu süreç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O olay katkısı değil bir parçası. Fatih Terim'i yanlızlaştırıp son halka olarak onu kopartmaktı niyet ve yapıldı. ultrAslan'ın açıklamasında değinilen şey de bu süreç

Anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten... Daha önce de, UEFA kupası sonrasında benzer şeyler yapılarak takım baltalanmıştı... Bir takım güçler (bahsetmek istemiyorum) kulüp üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Fakat bu arada olan kulübe oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya alan memnun, satan memnun . siz niye üzülüyorsunuz ki ? Terim milli takımdan parayı götürür, üzerine tazminatını da alır. Ama adama eleman denilmesi hoş değil. gördüm arena'ya afiş asmışlar. "Eleman aranıyor" diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya alan memnun, satan memnun . siz niye üzülüyorsunuz ki ? Terim milli takımdan parayı götürür, üzerine tazminatını da alır. Ama adama eleman denilmesi hoş değil. gördüm arena'ya afiş asmışlar. "Eleman aranıyor" diye :)

Gördüm derken ??

8:)

Eleman muhabbetini çıkartan Ünal AYSAL'dır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada cezalar açıklanmış, bana çok düşük, en alt limitten verilmiş gibi geldi hepsi ama BJK ortalığı ayağa kaldırıyor...

Maalesef öyle. Trabzon da bir seyirciye 5 maç, Saraçoğlunda maç sonrasına 5 maç, arena da sulu derbiye 5 maç , buna 4 maç. Rekor kırılırken herkes Beşiktaşlı, sahaya atlayınca onlar Beşiktaşlı değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef öyle. Trabzon da bir seyirciye 5 maç, Saraçoğlunda maç sonrasına 5 maç, arena da sulu derbiye 5 maç , buna 4 maç. Rekor kırılırken herkes Beşiktaşlı, sahaya atlayınca onlar Beşiktaşlı değil :)

Başka bir boyuta değinmek istiyorum.

O kadar güvenlikçi arkasına bakmadan kaçarken kulüp her zaman olduğu gibi faturayı emniyete kesti... Neden ??

Sahipsizliğini bildiği için, yaptığı suçlamanın karşılığı gelmeyeceği için...

Hatırlayanlar olur mutlaka, 2005 yılında da böyle bir kanun çıkmıştı ve stad içi güvenliği kulüplere bırakılmıştı, her şey o zaman rayına oturmaya başlamışken BJK stadında amigo güvenlikçiler futbolcu tokatlamaya kalkışınca pişmiş aşa su katılmış oldu ve bu günkü garabet sistem ortaya çıkmıştı...

Arkasına bakmadan kaçan güvenlikçi üste para alsın, ek olarak oraya saatler öncesinden dikilerek eline kokuşmuş kumanya verilen polis üstüne üstlük suçlansın...

Şimdi durumu bilmeyen birileri çıkıp, polisin görevi değil mi, güvenliği onlar sağlasın diyebilirler, onlara verebilecek cevabım yok, sadece polisin sosyal ve özlük haklarını incelesinler yeterli...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geniş açı;

Ülkemizde belirli kurumlar töhmet altındaydı veya gerçekten zanlı olan kurumlar vardı ve hala daha var... Bunlar; Polis (rüşvet), Sağlık (bıçak parası) Eğitim (kayıt vs. ücretleri bağışlar) Tapu (hediye vs.) ve aklıma şu anda gelmeyen bir çok kurum...

Bu kurumların çoğu veya tamamı kendini düzeltti veya düzelmek mecburiyetinde kaldı... Geriye dönüp baktığımızda ülkemizde üç önemli kurum çok çok temiz görünmekteydi ama sadece görünüyordu...

Bunlar; Asker-Yargı-Futbol

Konu başlığı spor olduğu için ben ilk iki seçeneği es geçiyorum ve son yıllarda özellikle futbolun içinde dönen dolapların bir bir ortaya çıkarıldığını veya çıktığını görüyoruz, göreceğiz... Ancak bu dolapların objektif olarak nasıl döndürüldüğü ortaya konulursa ancak bir şeylerin temizlendiğini veya düzleme çıktığını söyleyebiliriz...

Yoksa, her operasyonda yapılan gibi, senin benim ayırımı yapılırsa bu operasyonların anlamı "intikam"dan öteye geçmez... Daha önceki açılmış davalar gibi...

Eminim bu operasyon gerçek temizliği yapmak için atılmış bir adım olsun diyeceğim ama, önümüzde 3 Temmuz örneği varken bunu düşünebilmek, söyleyebilmek saflıktan öteye geçmez...

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...