Jump to content

Galatasaray - V

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu bilgilerden sonra konu kilitlense yeridir. :D

Muslera: 3.3 Milyon Euro

Sneijder: 3.2 Milyon Euro

Melo: 3.1 Milyon Euro

Selçuk: 2 Milyon 750 Bin Euro

Hamit: 2 Milyon 750 Bin Euro

Dzemaili: 2.4 Milyon Euro

Chedjou: 2.2 Milyon Euro

Umut Bulut: 1.8 Milyon Euro

Semih Kaya: 1.5 Milyon Euro

Tarık Çamdal: 1.2 Milyon Euro

Hakan Balta: 1 Milyon 250 Bin Euro

TOPLAM: 25 MİLYON 450 BİN EURO

DORTMUND

Weidenfeller: 1.3 Milyon Euro

Piszczek: 1.1 Milyon Euro

Subotic: 1.1 Milyon Euro

Sokratis: 1.3 Milyon Euro

Durm: 1 Milyon Euro

Kehl: 1.6 Milyon Euro

Bender: 1.3 Milyon Euro

Mkhitaryan: 1.7 Milyon Euro

Kagawa: 1.6 Milyon Euro

Reus: 2.4 Milyon Euro

Aubameyang: 1.6 Milyon Euro

Avrupa'da çok ünlü dediğiniz çoğu kulübün öyle Gsaray, Fener, Bjk gibi 20 milyonlarda taraftar sayısı yok.. Buna rağmen bu korkunç gelirleri bu üç kulüp birtürlü verimli kullanamıyor hatta çarçur ediyor. Bu da bunun en büyük göstergesi.. Sorumluluğu olmayan yönetimlerin sorumsuzluklarını hep biz taraftarlar maalesef kahrolarak çekmek zorunda kalıyoruz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

DORTMUND

Weidenfeller: 1.3 Milyon Euro

Piszczek: 1.1 Milyon Euro

Subotic: 1.1 Milyon Euro

Sokratis: 1.3 Milyon Euro

Durm: 1 Milyon Euro

Kehl: 1.6 Milyon Euro

Bender: 1.3 Milyon Euro

Mkhitaryan: 1.7 Milyon Euro

Kagawa: 1.6 Milyon Euro

Reus: 2.4 Milyon Euro

Aubameyang: 1.6 Milyon Euro

Prandelli'nin 3.25 milyon Avro kazandığını duymuştum, bu bilgi doğruysa, gerçekten çok yanlış işler yapılıyor Galatasaray'da. Verilen paralara bakınca, MTV, ÖTV, KDV vb. her şeyden vergi almayı kendisine görev edinmiş Türk ekonomisinin, futbolculara neden ilişmediği benim için yıllardır soru işaretidir.

Marko Reus'un sözleşmesinde yazan miktar 4,2 milyon Avro iken, vergiler düşüldükten sonra kalan miktar 2,4 milyon Avro. Marko Reus, her yıl 1,8 milyon Avro Almanya devletine vergi veren bir isim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Prandelli'nin 3.25 milyon Avro kazandığını duymuştum, bu bilgi doğruysa, gerçekten çok yanlış işler yapılıyor Galatasaray'da. Verilen paralara bakınca, MTV, ÖTV, KDV vb. her şeyden vergi almayı kendisine görev edinmiş Türk ekonomisinin, futbolculara neden ilişmediği benim için yıllardır soru işaretidir.

Marko Reus'un sözleşmesinde yazan miktar 4,2 milyon Avro iken, vergiler düşüldükten sonra kalan miktar 2,4 milyon Avro. Marko Reus, her yıl 1,8 milyon Avro Almanya devletine vergi veren bir isim.

Vergi bizdede alınıyor , futbolculardan da , teknik direktörden de.. Fakat hepsini Kulüpler karşılıyor bu rakamlar, Gsaray kulübünün vergisini karşıladıktan sonra adamlara ödedikleri kemiksiz ücretlerdir..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Galatasaray, Trabzon maçı ile birlikte yeni bir döneme adım atıyor ve çift forvet ile sahaya çıkmak için çalışmaların da sonuna adım adım geliyor.

Dün yapılan antrenmanda Prandelli, Semih-Selçuk-Sneijder-Burak-Umut ile birlikte takımdan ayrı olarak tam 45 dakika hücum organizasyonları çalıştı..

İşte teknik adamın birbirinden farklı 4 hücum şablonu:

a1.jpg

TAKTİK 1: Orta sahada topla buluşan Sneijder, rakip savunmanın arkasına doğru koşuya başlayan Umut ve Burak arasından ofsayta yakalanmayacak olana topu bırakıyor...

a22.jpg

TAKTİK 2: Hücum bölgesinde Burak ile Sneijder, duvar pası yaparken Umut ise bu esnada koşuya başlıyor... Umut’a pasını vermek üzere yeniden hareketlenen Sneijder kendisi şutu tercih ediyor.

a3.jpg

TAKTİK 3: Semih veya Selçuk’tan pasını alan Hollandalı, Umut ve Burak ile paslaşıyor. Bir sonraki hamlede ise kiminle paslaştıysa ondan topu geri alan Sneijder hücumu akışına göre yönlendirecek.

a4.jpg

TAKTİK 4:  Orta sahada Semih ile Selçuk paslaşırken Sneijder yine merkezdeki oyuncu olarak topu alıyor... Umut ile Burak rakip savunma arkasına koşu yaparken Semih&Selçuk ikilisinden biri de bir anda bindirme yaparak hücuma katılıyor ve rakip kaleyi cepheden gören bir açıdan topu alarak şut atıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence hiç gerek böyle organizasyonlara çünkü Burak off-side cümlesini spikerden kaç defa duyuyoruz sayamadım. Bence ceza sahası yayı yakınlarında sneijder'i topla buluştursunlar, o da kaleye şut atsın.

Kafasından futbolu çıkarmış Selçuk, Off-side Burak, yetersiz Umut'tan daha verimli olur Sneijder'in kaleyi bulan etkili şutları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence hiç gerek böyle organizasyonlara çünkü Burak off-side cümlesini spikerden kaç defa duyuyoruz sayamadım. Bence ceza sahası yayı yakınlarında sneijder'i topla buluştursunlar, o da kaleye şut atsın.

Kafasından futbolu çıkarmış Selçuk, Off-side Burak, yetersiz Umut'tan daha verimli olur Sneijder'in kaleyi bulan etkili şutları.

Bence forvette Chedjou oynasın Buraktan daha teknik :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim izleyebildiğim kadarıyla da Sneijder forvet arkasında serbest oynarsa başarılı oluyor, böyle bir görev adamı, oyun kurucu değil, pas dağıtımı bekleme...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim izleyebildiğim kadarıyla da Sneijder forvet arkasında serbest oynarsa başarılı oluyor, böyle bir görev adamı, oyun kurucu değil, pas dağıtımı bekleme...

Bencede hatta son vuruşlarda daha çok tercih edilmeli.. Hatırlarsanız Lincoln serbest oynuyordu ve gayet başarılıydı ta ki ıslıklanana kadar.. Sneijder de Fenerbahçe maçının sonlarında 10 kişiye karşı serbest oynatıldı ve sonuç mutlu son olmuştu..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hamza Hamzaoğlu hayırlı olsun , dileğim başarılı olmasıdır. Zira başarılı olursa Türk futbolu temiz bir insan kazanmış olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen sezon güzel işler çıkarttı , darısı bu seneye ama İlhan'ın dediği gibi ciddi sıkıntılar var..

Abi Galatasaray tıpkı Beşiktaş'ın durumuna düşebilir. Alınan, satılan, kiralanan futbolcuların haddi hesabı yok. Ödenen tazminatlar, bekleyen borçlar vs. durumlar bence çok net açıklanmıyor. Şu an ki yönetim bir bırakıp gitse, yeni gelecek olanı neler bekliyor meçhul.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yönetim zaten geçici. Bildiğim kadarı ile Mayıs ayında yapılacak seçimde en kuvvetli aday Adnan Öztürk. Onun hazırlandığını sanıyorum başkanlığa..

Bak şimdi buldum :D Hazırlanıyormuş :D

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27456705.asp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...