Jump to content

Ruhsatta yazan 1840 motor hacmini 1800 yaptırılabilir mi?

roadless_2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mrhb arkadaşalar benim bir sorum olacak benim aracım 98 familia 1.8 bu vergiyi öderken 2000 motor vergisi ödüyorum daha yeni 288 lira ödedim ilk taksiti aracın ruhsatta yazan 1840 ibaresini 1800e nasıl degiştirebilirim veya değiştirile bilir mi tşk ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden suç peki benim aracım 1800 motor hacmine sahip devletimiz herşeyden kendine pay çıkarmayı biliyor bunun üstüne 24 daha ekliyor 100 lira fazla vergi ödüyoruz bazı 1800 araçlar benimkinden daha az vergi ödüyor ayrıca 1800 olması yeterli oluyor bir alt dileme düşmesi için 1801 ve üstü bir üst dilimden ödüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın 1840 cc olduğu için 1840, Mazda'nın Türkiye'deki vergi sisteminden haberi olmadığı için o şekilde üretilmiş ve o şekilde işlenmiş. Bunu değiştirmeye çalışmak birçok suçu içinde barındırır.

Pardon, doğru 1801 imiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu devletin değil, Mazdanın hatası(!). Eğer "doğrucu davut" olmayıp bir sürü marka gibi 1799cc yapsadı bu sorun olmazdı.

Ama maalesef Mazda, sadece böyle bir uyduruk vergi sistemi olan Türkiyeye satış yapmıyor. Bu nedenle yapacağınız birşey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) O Zaman bir plaka değişimine kadar trafikteki memurların hata yapmasını teminni edecez ki 1800 yazsınlar benim bundan önceki sedan olan aracıma hb yazdıkları gibi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rx8 1308cc.

lantis 1840cc

mazda2 1340cc

doğrucu Mazda!...

aslında bizim saçma sapan vergi sistemimizin ürünü bu saçmalıklar...

yakındır emisyona geçiyoruz... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...