Jump to content

2012 Motorlu Taşıt Vergileri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sonax kampanyasi sadece Ocak ayinda yapiliyor bildigim. Sitesine baktim bu dönem göremedim zaten. Ama eger varsa da dekont çıktısını gostermen yeterli.

Baska hic bir işlem yapilmiyor. Ocak da ise beraber yaptiririz tekrar :)

http://www.sonax.com.tr/haber.php?ID=76

Sonax sayfasında şöyle yazıyor. Kampanya varmış. Ama hatırladığım gib.gov.tr değil normal banka üzerinden ödemek olabilir. Sen bir sor en iyisi bankaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Gökhan

16

• NoooFearrrr

15

• İlhan

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi gib.gov.tr den ödemek yeterli diyor. Dediğin gibi sms gelecekmiş telefona. Bugün ödediysen belki o yüzden gelmemiş olabilir. Ama yine garanti müşteri hizmetlerini araman görünüyor sana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay be düştük lkima derdine daha 1.taksidi ödemedik 2. geldi

1998 Klimasız ama çok temiz lantis kasko bedeli şok fiyatla : 12,500 TL

%5=625,00TL

TOPLAM MTV : 576,00 TL

yani ne kasko değerinden %5 inden nede yaşından başından tutturup fiyatını düşüremiyoruz.

tek tesellim km de 0,20 kr sarfiyatla LPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay be düştük lkima derdine daha 1.taksidi ödemedik 2. geldi

1998 Klimasız ama çok temiz lantis kasko bedeli şok fiyatla : 12,500 TL

%5=625,00TL

TOPLAM MTV : 576,00 TL

yani ne kasko değerinden %5 inden nede yaşından başından tutturup fiyatını düşüremiyoruz.

tek tesellim km de 0,20 kr sarfiyatla LPG

Yanılıyor olmayasın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MTV BİLGİLERİ

SEÇİNİZ VERGİ TÜRÜ DÖNEM TAKSİT VADE TARİHİ TAHAKKUK BORÇ GECİKME ZAMMI TOPLAM BORÇ ÖDENEN MİKTAR

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2012 2 31/07/2012 114,50 114,50 0 114,50 0,00

TOPLAM BORÇ MİKTARI 114,50

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçla sizin araç arasında 1 yaş var,ben 114 ödeyeceğim,sia tekrar kontrol edin biraz pahalı geldi bana mtv..

tamam işte sizin araç şuanda tam 16 yaşında o yüzde düşük. benim araç 98 model olunca 15 yaşında ve dolayısı ile 12-15 yaş arası dilime giriyo ve yüksek. 2013 ocaktan itibaren bende sizin vergi diliminiz olan 16-99 yaş arasına girip ucuz ödeyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

2013 İkinci vergimi ödeyeceğim kampanyaları araştırıyordumki forumdaki konu çoktan konuşulmuş bile :) güncel kampanyaları burada yazabilirmiyiz hem bilgimiz olur hemde az daha olsa avantajımız olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 İkinci vergimi ödeyeceğim kampanyaları araştırıyordumki forumdaki konu çoktan konuşulmuş bile :) güncel kampanyaları burada yazabilirmiyiz hem bilgimiz olur hemde az daha olsa avantajımız olur :)

2013 birinci taksidi ne zaman ödedin Barış ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Henüz ödemedim abi ocak sonu gibi ödeyeceğim . yani şöyleki bir üst yazımda 2013 2. vergimi ödeyeceğim yazmışım çok özür dilerim :D orada demek istediğim aslında 2012 nin 2. taksidini ödedim 2013 ün 1.taksidini ocak sonu gibi ödeyeceğim :D off iyice çorba yaptım ya :D kusuruma bakmayın valla abilerim dalgınlığıma geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önemli değil Barış, olur öyle şeyler :)

Bankalar genelde kampanya yapıyorlar.Kredi kartı ile ödeme yapabilirsin. Yoksa bir tanıdığın üzerinden yapabilirsin. Zamanı gelsin yine buradan paylaşırız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...