Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın iç resmine bakarsanız daha çok hyndai accent era ya benziyor :D

Arkadaşlar artık dayanamayıp bu aracın sahibi ile pazarlığa oturdum. Araç ilk elden 70 binde 2009 LPG yok. Boya olarak sağ ön kapı ufak bir lokal boya var. Komple servis bakımlı. Pazar günü gidip aracı almayı planlıyorum. Aracın rengi pek görünmeyen bir renk. Bu saatten sonra siyah bile olsa alacağım dedim çünkü araç bulamıyorum.

Sizlerinde yorumunu bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-doktor-sahibinden-cok-temiz-ve-kazasiz-mazda-1.6-touring-136992689/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Araç güzel gibi fiyat da güzel

Araç senin mi var mı eksiği söküğü

Aydında galiba araç o yüzden aydındaki mazda ustamız domestosa da bi danışmak lazım.

bu ilanada bir bakın isterseniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-klimali-mazda-arayanlara-159086736/detay

Km ile oynanmamış ise güzel bir araca benziyor. Brodway, Kuş serisi vs fiyatına japon ve konfor...

Böyle araçların fiyatlarınıda niye bu kadar düşürürler bu insanları anlamıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç güzel gibi fiyat da güzel

Araç senin mi var mı eksiği söküğü

Aydında galiba araç o yüzden aydındaki mazda ustamız domestosa da bi danışmak lazım.

Yok abi benim değil, bi yakınım almayı düşünüyo o görmüş ama bize uzakta olduğu için bakmaya gidemedik. Araç orjinalse alınabilir fiyatı gerçekten çok uygun

Ayrıca plakadan sorgulattım araç 2009'un 7. ayında ruhsat değişmiş yani 4 yıldır aynı kullanıcıda sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki ilanları inceledim fiyat olarak gercekten uygun.Acaba bir 626 alırken özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar varmıdır

Motoru soğuk çalıştırıp; rölantinin yerine oturup oturmadığı, lpg varsa geçişinin stabil olup olmadığı, ilk çalıştırmada rahatlıkla alıp almadığı, rölanti dengesizliğinin olup olmadığı, araç rölantide çalışırken akım çeken arka rezistans, farlar, kalorifer fanı, klima açılır ve rölantinin kaldırıp kaldırmadığına bakılır...

Geri kalanı da kozmetik temizliktir. Araç Aydın merkezdeyse elimden geleni yaparım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...