Jump to content

Mazda CX-5 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Parası ne kadar? Mart ayı bitti daha lansmanını göremedik TR' de.

Mx-5, Mazda 3 mps, Lancer Evo diye sayıklayıp dururken bir de Cx-5 çıktı başımıza. Allah sonumuzu hayırlı kılsın, kafayı sıyırmam yakındır!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2-3 haftaya bayide test ediyor olabilirsiniz ;)

fiyatlar net değil 70-120 arası değişecek diyorlar.

Fatih söylediğim sana hitaben değil ama 70 nere 120 nere :D  Az daha zorlasak fiyat farkından  2 tane Cx5 çıkacak  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 , 2.2 vergi ve donanım farkı . olur o kadar bişe olmaz :)

abi ne demek istedin anlamadım acaba o kadar fark olmaz mı demek istedin yoksa alacak adama koymaz mı demek istedin valla anlamadım :D

şöyle en boş donanımlısından nasip olsa yeter :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonlarında hiç bir model kompakt suvunda 1.6 motor yok. (Var mı)

Şimdi kızıyorsunuz ama gene Nissana da Fransızlar motor verdi de 1.5, 1.6 motor yüzü gördü. Yoksa onlarda 2.2 ya da 2.9,5 gibi abuk motorları koyardı herhalde. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ne demek istedin anlamadım acaba o kadar fark olmaz mı demek istedin yoksa alacak adama koymaz mı demek istedin valla anlamadım :D

Fiyat 70 - 120 aralığında demiş ya onu kasdediyor.

2.0 benzinli ile 2.2 dizel araçların arasındaki farkın sebebi donanım + vergi demek istemiş ama ben 2.0'ın 70 olacağına ihtimal bile vermiyorum zira 1.6 dizel motorlu Mazda5 bile 70.000 TL den satılacak. En az 90 dan (Şu anda Mazda6 94.000 den satılıyor)  başlayacağını düşünüyorum ben.. 90-120 daha olası bir aralık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kerem bahsetmişti o işin mucidinden. Nissan'ı kurtaran adam o olmuş Renault'tan dci motoru alarak.

Evet Sadece Türkiyede değil, dünyada ciddi satış rakamları tutturdu.

Şimdi de 1.6 AT getiriyormuş.

Ne diyeyim, bundan sonra 3 litrelik getirmesin bari diye dua edelim Mazda için. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatlar normal demek istedim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gün doğmadan neler doğar.... Emisyon falan derken bakalım önümüze ne tip bir vergi sistemi gelecek, o zaman daha net düşüneceğiz...  Fakat bu koşullarda Mazda'nın 2.0 ve 2.2 ile araçları ancak kupon satış yapar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gün doğmadan neler doğar.... Emisyon falan derken bakalım önümüze ne tip bir vergi sistemi gelecek, o zaman daha net düşüneceğiz...  Fakat bu koşullarda Mazda'nın 2.0 ve 2.2 ile araçları ancak kupon satış yapar....

Tam da bu konuda yazıyordum, iyi oldu alıntıyla yazayım bende.

Araba iyi hoş diyelim.

Ama Yaklaşık Yetmişbin liraya satılması gereken bir aracı, ÖTV vb. ile 120 bine satılması, hadi onu kabul ettik, her sene (en azından İlk 3 sene) 3.200 Lira havaya vermek.

Bana çok koyuyor.

Adam yapmış 1.6 arabayı veriyor 768 lira MTV, sen 3.200 lira vereceksin. Sonrada iddialıyım diyeceksin.

Çok zor.

Bunu satış yapmak istediğin, pazarına girmekve sonunda kâr yapmak istediğin Türk milletine an-la-ta-maz-sın.

Ha derseniz ki diyenler var. Kimseye eyvallah etmiyor Mazda. O zaman yerini bileceksin demezler mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, fiyat, donanım v.s. tamam ama o 2.2 nin vergisi tüm resmi değiştiriyor. Bu da aracı sadece premium sınıf alıcılarının alabilmesi anlamına geliyor. Mazda6 2.0 olmasına rağmen belirli bir oranda satılabiliyorken Mazda CX-5'in 2.2 Dizeli ne kadar satar bekleyip göreceğiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama herşey 1.6 ile de bitmiyor Gökhan. Malum,  Subaru XV yi getirdi 1.6 otomatik seçeneği ile ama satış rakamları çok da beklenilen düzeyde değil ;

Fiyatlar da aşağıdaki gibi

XV

XV 1.6 AWD 5MT Comfort Manuel 68.412 TL

XV 1.6 AWD CVT Comfort CVT  74.860 TL

XV 1.6 AWD 5MT Elegance Manuel  76.447 TL

XV 1.6 AWD CVT Elegance CVT  82.961 TL

XV 1.6 AWD CVT  Premium CVT  92.262 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

XV 1.6 mıydı yav?

Hayret, hemde AT de var.

Valla sarstı bu beni. Subaru niye satmadı hayret.

1.6 araç için fiyat fazla bence ondan satmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

XV 1.6 mıydı yav?

Hayret, hemde AT de var.

Valla sarstı bu beni. Subaru niye satmadı hayret.

Tip yok tip, bagaj da yok yemedi Avrupalı...Efsane Forester ı geliştiremediler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...