Jump to content

Mazda CX-5 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

St. Petersburg-Moskova yolu kapanmış dedi haberler.

[/quote

Onceki aksam ben de benzer bir haber izledim TV de. Araliksiz kar yagmisti sanirim hazirliksiz yakalanmis yol temizleyen ekip :) Sorun yok, daha kis gelmedi buraya , bu kar hicbirsey daha :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha gelmedi mi kış? :o

Gerçi bizde de yağmur yağmıştı bir-iki saat, o kadar. Şimdi güneş açmış, geziniyor millet. Allah kolaylık versin Ferdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Daha gelmedi mi kış? :o

Gerçi bizde de yağmur yağmıştı bir-iki saat, o kadar. Şimdi güneş açmış, geziniyor millet. Allah kolaylık versin Ferdi.

sagolasin. Bugun sabah -14 du uyandigimda.. Araba isinana kadar bekleyecegime metroya kadar  yurudum daha iyi) daha da soguyacak bugunden itibaren..Eee gec bile kaldi gercek Rus kisi :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagolasin. Bugun sabah -14 du uyandigimda.. Araba isinana kadar bekleyecegime metroya kadar  yurudum daha iyi) daha da soguyacak bugunden itibaren..Eee gec bile kaldi gercek Rus kisi :(

Uhh -14 ha!

İçim titredi bir an. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim deneme imkanım olmadı ama bayiide gördüm aracı.ancak iç mekan bana pek etkileyici gelmedi.bu şahsi fikrim  tabbi ki.daha iyi olabilir......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ferdi abicim  webasto taktırsan rahat edersin diye düşünüyorum. tabi toplu taşıma ayrı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ferdi abicim  webasto taktırsan rahat edersin diye düşünüyorum. tabi toplu taşıma ayrı

Cx5 de var vebasto..var da , onu esim kullaniyor genelde)) Mazda 3 e taktirmadim hic zaten degistiricem diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

haftaya size  -25 i göstereceğim :) antifrizi arttırsam iyi olur aslında.  -30 yetersiz gelebilir. Okan Bey normalde kaçtır? -35 mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haftaya size  -25 i göstereceğim :) antifrizi arttırsam iyi olur aslında.  -30 yetersiz gelebilir. Okan Bey normalde kaçtır? -35 mi?

Valla iyi olur, sonra senin de cam suyu donarsa problem yaşayabilirsin ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

)))) Nastya harbiden cok objektif ve tarafsiz test etmis araci.Hatta su ana kadar izledigim test videolar icerisinde kenimde uzun suredir kullandigim icin "Cx5 in iyi kotu her yonunu gostermis" diyebilirim. Nerdeyse her programa denk gelirim aksamlari bu kanalda ama bunu kacirmisim, izledigim iyi oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

aralık başında satın aldığım mazda cx-5 4x4 power at 6000 km yol yaptı, motor hala rodaj damısır bilemiyorum ve yakıt tüketimi olarak % 50 şehir içi olmak üzere 8.7 lt/100 değerinin altına inemedim, bazı iletilerde 7 lt/100 değerlerinden bahsediliyor, rodaj dan mı, ya da kış ayımı etkiliyor bilemiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca, 35 km altında ki süratlerde otomatik fren sistemini deneyen var ise bilgi almak isterim, özellikle park ederken önümde ki duvara çarpmayı önlemesi lazım diye düşünüyorum, ama fayda etmedi,

Bunların dışında genel de çok memnunum, yakıt da bu tip muadilleri arasında oldukça iyi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun aracınız, sonunda Türkiye'den de  CX-5 sahipleri foruma yazmaya başladı  :)

Rodaj ve kış şartları yakıtı 1 lt kadar etkileyebilir...

Umarım duvara sert vurmamışsınızdır, nasıl oldu bu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...