Jump to content

Mazda CX-5 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emre bey gerçekten video nun sonundaki sürpriz çok ilginç. Bu bağlantınızdan dolayı teşekkür ederim. Güzel bir paylaşım olmuş

Evet, Malezyalılar diyor ki "bütçenizi 200 gaymeye çıkarırsanız (CX-5 154 gayme) subaru forester turbo alabilirsiniz ve çocuklarınız bu araçla okula asla geç kalmaz" deniyor :) Ancak sitelerinde turbo foresterın yer aldığı karşılaştırmalı test henüz yayınlanmamış...

http://paultan.org/?s=cx-5

Bizde turbo forester 130 bin tl, power donanım CX-5 116 bin tl görünüyor, Malezyada  Subaru turbo ve high spec CX-5  arasında 4/3 fiyat oranı var, CX-5 in bu oranla bizde 97 bin tl lere satılması gerekiyor gibi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Şilili güzel oyuncu - model Pia Miller da CX-5 kervanına katılmış. Buradan kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kazasız belasız günlerde kullanmasını dilerim :D

piamiller.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Mazda cx 5 2.2 dizel otamatik: Bir kaç gün önce satın aldım ve kullanmaya başladım.Başta Muğla Bayisine gösterdikleri alaka ve yardımlarden dolayı teşekkür etmek isterim.yaklaşık ilk 300 km lik yolculuğumdayım.Her yönüyle çok beğendim.Daha ilk kullanışta çok dostane ve tanıdık karşılıyor sizi hiç yabancılık çekmiyorsunuz.Giyinip kuşanılabilen bir araba yapılsaydı donanımına ilave edilecek birşey kalmazdı sanırım.Kısa ve uzun yolculuklarda aracın ortalama yakıt tuketimini gösteren saatinde farklı ölçumlerde en düşük 4.4 litre/ 100 km  en yüksek 7.8 l/ 100 km gördüm.henüz ikinci depo dolumu yapmadığım için pompa başı tuketim değerlerini daha sonra paylaşabileceğim.Herkese Güzel yolculuklar..

yukleme limitince eklemeye çalıştım

post-9030-0-85371000-1423294195_thumb.jp

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda cx 5 2.2 dizel otamatik: Bir kaç gün önce satın aldım ve kullanmaya başladım.Başta Muğla Bayisine gösterdikleri alaka ve yardımlarden dolayı teşekkür etmek isterim.yaklaşık ilk 300 km lik yolculuğumdayım.Her yönüyle çok beğendim.Daha ilk kullanışta çok dostane ve tanıdık karşılıyor sizi hiç yabancılık çekmiyorsunuz.Giyinip kuşanılabilen bir araba yapılsaydı donanımına ilave edilecek birşey kalmazdı sanırım.Kısa ve uzun yolculuklarda aracın ortalama yakıt tuketimini gösteren saatinde farklı ölçumlerde en düşük 4.4 litre/ 100 km en yüksek 7.8 l/ 100 km gördüm.henüz ikinci depo dolumu yapmadığım için pompa başı tuketim değerlerini daha sonra paylaşabileceğim.Herkese Güzel yolculuklar..

yukleme limitince eklemeye çalıştım

Hayırlı olsun. Güzel makine.

Tadını Çıkarın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...