Jump to content

Trafikte Yeni Yıl Cezaları El Yakıyor !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçmiş olsun İlhan.

Ama dediğin gibi bende 120 e ayarlıyorum belli bir süreden sonra çok yavaş gelmeye başlıyor :)

Bu arada sabit bir radar mı vardı yoksa araç içi mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar. Radarı bende anlamadım sabitmiydi, araç içimiydi. Giderkende gelirkende güya hiç öyle Polis filan da görmedik ama. Otobanda bir süre sonra dediğin gibi 120 bayağı bir yavaş geliyor. Hakettim tabi Burak, kapak olsun bana bu. 15 Yıldır araç kullanıyorum, bu kendi aracımla yediğim 3.ceza. İlk ceza Jazz'la yasak yerden U dönüşü, 2 ceza Mazda 3 Esentepe'de trafik işaret ve levhalarına uymamak'tan kasıtları ne ise, plakaya kesip göndermişlerdi. Son olarakta bu ceza. Rakam her cezada artıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar. Radarı bende anlamadım sabitmiydi, araç içimiydi. Giderkende gelirkende güya hiç öyle Polis filan da görmedik ama. Otobanda bir süre sonra dediğin gibi 120 bayağı bir yavaş geliyor. Hakettim tabi Burak, kapak olsun bana bu. 15 Yıldır araç kullanıyorum, bu kendi aracımla yediğim 3.ceza. İlk ceza Jazz'la yasak yerden U dönüşü, 2 ceza Mazda 3 Esentepe'de trafik işaret ve levhalarına uymamak'tan kasıtları ne ise, plakaya kesip göndermişlerdi. Son olarakta bu ceza. Rakam her cezada artıyor :)

Bu kadar ayrıntılı hatırladığına göre çok dokunmuş İlhan Abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar ayrıntılı hatırladığına göre çok dokunmuş İlhan Abi :D

Dokunmazmı kardeşim. İnan Edirne'ye git gel yakıt,otoyol,yeme içme,müze giriş vs. toplamda bu kadar para harcamadım. Ceza tutarı yüksek olunca hazımsızlık yaptı. Tek tesellim yediğim Edirne tava ciğeri :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun İlhan hocam, 15 gün içerisinde ödersen 250'ye falan düşer heralde.

Şimdi şirketteki ofisboy arkadaşla, gönderdim bankadan ödemeye. Dediğiniz gibi erken ödemeden yararlanayım diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dokunmazmı kardeşim. İnan Edirne'ye git gel yakıt,otoyol,yeme içme,müze giriş vs. toplamda bu kadar para harcamadım. Ceza tutarı yüksek olunca hazımsızlık yaptı. Tek tesellim yediğim Edirne tava ciğeri :)

Geçmiş olsun ama tava ciğeri yemek istersen o kadar yol gitmene gerek yok, Beşiktaş'a gel, ben sana ısmarlarım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında erken ödeme yok. Normal ceza fiyatı o, vatandaş ödedi mi ödemedi mi böyle bir uygulama yapayım parayı hemen tahsil edeyim diye yapılmış bir yöntem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte mesela burda, radarı göremiyoruz artık.... Mobil radarlar var mı gerçekten arkadan bizi resimleyen, öyle ise bu tip radar araçlarını nasıl tanıyacağız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte mesela burda, radarı göremiyoruz artık.... Mobil radarlar var mı gerçekten arkadan bizi resimleyen, öyle ise bu tip radar araçlarını nasıl tanıyacağız...

Tanımayacağız, amaç da o zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yeni akıllı telefonlarda bir program varmış radar tespit eden, diyorlar, diyen de benim akıllı şöfer..:D Aman dedim, o tür cihaz vs. kullanmanın cezası çok fena.... :D

Geçmiş olsun İlhan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yolda Polis ve Radar aramak yerine, trafik hız limitlerine uyacağız. En garanti ve kesin çözüm bence.

Ödemeyi yapmış getirmiş bu arada arkadaş. 239,25.-TL ödedim. %25 İndirimle. Vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hız limitine uymak isteyenlere fazla güçlü bu araçlar  :) Suça teşvik var yani...

Mobil radarlar harbiden varmış arkadaşlar:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15956089.asp

Kesinlikle katılıyorum, Jazzdan sonra bu araçta yaptığım hızı anlamıyorum. Kaldıki benim eşimde hızı sevmez, şöyle birazcık hızlandığım zaman Jazzda uyarırdı yavaş/dikkat diye. Şimdi gıkı çıkmıyor, oda aynı şeyi söylüyor bu araçta hızı hiç hissetmiyorum diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onun için hız alarmı koymuşlar sanırım :) Gerçekten de 120 ye set ettiğinde çok faydası oluyor. İnsan hemen gazdan ayağını çekiyor o sesi duyunca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...