Jump to content

Dizel Mazda3 de 2. Viteste Silkeleme Sorunu

arezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracı almadan önce buraları okuyarak yazılım güncelleyip aracı teslim etmelerini istedim. Herşeye hee dediler ama yaptılar mı bilemiyorum. Sonuçta dışarıdan göremiyorum.

Yakıt tüketimim 5.6 Litre

1. vites zıplıyor, 2. vites silkeliyor.

Dizel olarak

Ford focus

Hyundai i20

toyota corolla

fiat doblo

fiat fiorino

kullandım, hiçbirinde olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• arezar

13

• barisdascan

4

• ibomaz

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Araçtaki optimum çalışamama gibi sorunların yeni yazılımlarla düzeltilebildiği bir gerçek.Ancak burda bahsedilen problemler Mazda Tr'ye ne kadar yansımıştır, yansımışsa Mazda Tr bu işin üzerinde ne kadar durmuştur.bu tip sıkıntılar için üreticiye ne kadar yansıma olmuştur, bilinmiyor.yazılım güncellemesi şu an için yok gibi görünüyor.bu konularda biz tüketici ve servislerin Mazda Tr yi sıkıştırması gerekiyor sanırım.aracım 2. viteste silkeliyor diyenler yalan konuşmuyor ya.aracı silkemeyenler de sizden çok iyi sürücü de değil...o halde iki araç arasında bir fark var.ikisi de aynı mekanizma... bu motorun devir-tork, devir güç eğrisi var mı biyerlerde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ancak 20 Ekim 2012 tarihinde Antalya mepazda yazılım güncellemesi yaptırmış ve sonrasında silkeleme olayı kalmamış ifadesine göre.

yazılım güncellemesi şu an için yok gibi görünüyor.

Kesin ve net bilgiler olmadan yorum yapmak kendi kendinle çelişmene sebebiyet veriyor ki, seni dikkate alan üyeler ne düşünür bilemem...

Yazılım güncellemesi var mı? Yok mu?

İlhan servise sorduğunu ve böyle bir şeyin olmadığını yazdı, alıntı yaptığın üye daha balans'ın ne olduğunu bilmiyor, yazılım güncellemesinin nasıl yapıldığını veya yapılıp yapılmadığını nereden bilecek ?? Konu hakkında da bir yıldır bir şey yazmamış...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesin ve net bilgiler olmadan yorum yapmak kendi kendinle çelişmene sebebiyet veriyor ki, seni dikkate alan üyeler ne düşünür bilemem...

Yazılım güncellemesi var mı? Yok mu?

İlhan servise sorduğunu ve böyle bir şeyin olmadığını yazdı, alıntı yaptığın üye daha balans'ın ne olduğunu bilmiyor, yazılım güncellemesinin nasıl yapıldığını veya yapılıp yapılmadığını nereden bilecek ?? Konu hakkında da bir yıldır bir şey yazmamış...

8:)

sen nerden bilecen ben nerden bilecem.adama servis yükledim demiştir.adam servisin yalancısı belki de.yerine göre "buna yetkili servis normal demiş o halde bir sıkıntı yok" diyorsunuz". bu adama da aha da sana yazılım attık demiş yetkili servis.yetkili serviş demiş bunu.kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inan mıyorsun.

neyse bana bu konuda servisin demiş olduğu tork silkemesi cevabı mantıklı gelmiyor.ne torka sahip arçlar var........................

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen nerden bilecen ben nerden nerden bilecem.adama servis yükledim demiştir.adam servisin yalancısı belki de

Anlatmak istediğim şey bu işte... Yalanla, belkiyle buradan bilgi paylaşımı yapmak insanları yanlış yönlendirebilir.

;)

Ben bilemem, bilmediğim şeyi gelip buradan paylaşamam...

???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sen şunu anlamıyon.ben olası ihtimallere dikkat çekmeye çalışyorum.sen bilgi paylaşıyon diyon.net bilgim olsa derim ki "ahan da bunun nedeni tam olarak bu derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sen şunu anlamıyon.ben olası ihtimallere dikkat çekmeye çalışyorum.sen bilgi paylaşıyon diyon.net bilgim olsa derim ki "ahan da bunun nedeni tam olarak bu derim.

O zaman o bilgilerin ihtimal dahilinde olduğunu belirt ki; yanılan olmasın... Ben hiç kimseyi boş yere uğraştırılması taraftarı değilim... Yanlış bilgi neticesinde birileri zarar görsün istemem...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...