Jump to content

BRC hakkındaki Sorularınızı Sorabilirsiniz.!

FarukSevgili
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazdada sorunsuzluk oranı nedır acaba brc de

BRC MY-11 VSR sistemli bir kit taktırdığınızda ;

Subaplarınızın ömrü benzinliye göre %20 düşer (Agresif kullanımda). Yani sizin subaplarınızın ömrünü benzin kullanımında 100.000 km varsayarsak BRC de 80.000 e kadar aracınızı güvenle kullanabilirsiniz. Mütevazi kullanımda % 100 kullanabilirsiniz.

Buradaki tek koşulumuz şudur :

Aracınızın ilk montajında LPG tankının içine TUNAP 164  ETKEN MADDESİ servisimiz tarafından ücretsiz olarak enjekte edilir. Müteakip bakımlarınızda bu etken maddesini mutlaka kullanmanız zorunludur ve bedeli 40.00 tl dir, ve periodik bakımlarınızı asla aksatmamanız koşul dur. aksatmanız durumunda sigorta bu masrafınızı karşılamaz. Her bakım km niz veri tabanına işlenir ve Türkiyenin neresinde olursanız olun bu veriler servislerimizin ekranında görünür aynı zamanda sigorta şirketinin ekranınada düşer. bakımlarınızı zamanında yaptırdığınız takdirde hala bir sorun ile karşılaşırsanız bu bedeli sigorta tazmin eder.

Saygılar

VSR sistemi kullanmazsanız sizin dediğiniz gibi 50-60.000 km lerde sorun yaşayabilirsiniz. Yapılan ayarın başarısına yada başarısızlığına göre bu km ler değişir, 20.000 de subap yemiş araçlar vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• NoooFearrrr

15

• FarukSevgili

36

• stilock

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

evet hiç mazda yok ama ben bişey sorayım bu kadar fotoyu nasıl eklbilior ardı ardına  ben 4 tane eklenti yapabiliyorum nasıl bişe bu ya bilmediğim bir foto ekleme yolumu var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu lpg konusunda bir sorum olacak fotosunuda bırakıyorum kırmızıyla belirtmişim zaten, karböratörün boğazı vede mikseri. acaba mikserin boğazı karbüratöre göre fazlamı dar  ???bana öle geldi arabanın yakıt durumuyla alakası olabilirmi  ??? sizinde fikriniz almak istedim yardımcı olursanız sevinirim hatta değişmem gerekirse veya bir takıp denemek istesem bu mikserin geniş olanından nerden temin edebilirim. ;)

post-5789-141695286128_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu lpg konusunda bir sorum olacak fotosunuda bırakıyorum kırmızıyla belirtmişim zaten, karböratörün boğazı vede mikseri. acaba mikserin boğazı karbüratöre göre fazlamı dar  ???bana öle geldi arabanın yakıt durumuyla alakası olabilirmi  ??? sizinde fikriniz almak istedim yardımcı olursanız sevinirim hatta değişmem gerekirse veya bir takıp denemek istesem bu mikserin geniş olanından nerden temin edebilirim. ;)

Bir kumpas yada cetvel ile iç çapını ölçebilirmisiniz, eğer 32-34 mm arasında ise sorun yok. Daha az yada daha çok ise tüm LPG dönüşüm servislerinde bulabilirsiniz, yenisi ile değiştirin.

Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben kesinlikle bu akşam ölçecem mikserin kaç mm olduğunu  yanlız geniş taksak daha iyi değilmi ne gibi bir sorun oluşur geniş takarsak faruk bey , sormamın sebebi şuki bazen benzinde kullandığımız oluyor insanlık hali bu kez benzini iki kat fazla yakıyor malum dar olduğu için hava alamıyor motor. servise sormuştum benzini lpg den fazla yakıyor diye usta mikserin dar oluşundan bahsetmişti. normalde siz lpg dönüşümü yaparken benim arabamdan olan yani 1.6 B6 motor 16 valf karbüratörlü bir araca ne türde mikserler taktınız yani böle deneme yanılma durumları olmadımı hiç geniş takılınca fazlamı hava aldı motor lpg de deneyimlerinizi öğrenmek isterim bir sakıncası yoksa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BRC MY-11 VSR sistemli bir kit taktırdığınızda ;

Subaplarınızın ömrü benzinliye göre %20 düşer (Agresif kullanımda). Yani sizin subaplarınızın ömrünü benzin kullanımında 100.000 km varsayarsak BRC de 80.000 e kadar aracınızı güvenle kullanabilirsiniz. Mütevazi kullanımda % 100 kullanabilirsiniz.

Buradaki tek koşulumuz şudur :

Aracınızın ilk montajında LPG tankının içine TUNAP 164  ETKEN MADDESİ servisimiz tarafından ücretsiz olarak enjekte edilir. Müteakip bakımlarınızda bu etken maddesini mutlaka kullanmanız zorunludur ve bedeli 40.00 tl dir, ve periodik bakımlarınızı asla aksatmamanız koşul dur. aksatmanız durumunda sigorta bu masrafınızı karşılamaz. Her bakım km niz veri tabanına işlenir ve Türkiyenin neresinde olursanız olun bu veriler servislerimizin ekranında görünür aynı zamanda sigorta şirketinin ekranınada düşer. bakımlarınızı zamanında yaptırdığınız takdirde hala bir sorun ile karşılaşırsanız bu bedeli sigorta tazmin eder.

Saygılar

ıbı bır

VSR sistemi kullanmazsanız sizin dediğiniz gibi 50-60.000 km lerde sorun yaşayabilirsiniz. Yapılan ayarın başarısına yada başarısızlığına göre bu km ler değişir, 20.000 de subap yemiş araçlar vardır.

kaç mazdaya lpg uygulandı kacında sorun cıkt şeklinde bir soru sorsam oran verebılırmısınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Brc kullanıyorum makine mühendisleri LPG ruhsatında yazan kontrol tarihi geldi,ne yapmam lazım.Herhengi bir BRC bayisine gitmem yeterle mi?Teşekkürler........

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaç mazdaya lpg uygulandı kacında sorun cıkt şeklinde bir soru sorsam oran verebılırmısınız

Samimiyetle söyleyebilirim ki şu ana kadar sorun ''0''

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Brc kullanıyorum makine mühendisleri LPG ruhsatında yazan kontrol tarihi geldi,ne yapmam lazım.Herhengi bir BRC bayisine gitmem yeterle mi?Teşekkürler........

Evet önce servisinize gidin gerekli kontroller yapılsın sonrada MMOB sızdırmazlık istasyonuna gidebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Samimiyetle söyleyebilirim ki şu ana kadar sorun ''0''

Bu sıfır içerisinde 50.000 km yi geçen oldu mu sorusuna yanıtınızı da merak ediyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet önce servisinize gidin gerekli kontroller yapılsın sonrada MMOB sızdırmazlık istasyonuna gidebilirsiniz.

Peki garantisi devam ediyorsa servise herhangi bir ücret teklif edelim mı?Diğer sorum LPG garantisinin süresini nasıl öğrenebilirim.Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki garantisi devam ediyorsa servise herhangi bir ücret teklif edelim mı?Diğer sorum LPG garantisinin süresini nasıl öğrenebilirim.Teşekkürler

Sadece kontrol yapılacaksa bedel ödemeyeceksiniz,

10.000 km bakımınızın zamanı geldiyse bakım ücreti alırlar.

1- Size verilen garanti belgesinde km ilk montaj km.niz yazar.

2- Grn.belgeniz yoksa PC ye bağlandığınızda ilk montaj tarihi görünür,

3- Bana plaka, isim soyad, ve şase nosunu ve şu anki km.nizi bildirirseniz ben veri tabanımızdan kontrol ederek sizi bilgilendirebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sıfır içerisinde 50.000 km yi geçen oldu mu sorusuna yanıtınızı da merak ediyoruz :)

bende bunu çok merak edyorum  50.000  ı geçmıs kaç araç var mazdadan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece kontrol yapılacaksa bedel ödemeyeceksiniz,

10.000 km bakımınızın zamanı geldiyse bakım ücreti alırlar.

1- Size verilen garanti belgesinde km ilk montaj km.niz yazar.

2- Grn.belgeniz yoksa PC ye bağlandığınızda ilk montaj tarihi görünür,

3- Bana plaka, isim soyad, ve şase nosunu ve şu anki km.nizi bildirirseniz ben veri tabanımızdan kontrol ederek sizi bilgilendirebilirim.

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim

1-Aracı ikinci el aldım,elimde bir garanti belgesi yok,dolayısıyla kaç km'de LPG takıldığını bilmiyorum(Ki bu öğrenmek istediğim bir bilgi)

2-Garantinin ne zaman sona ereceğini bilmiyorum

Bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

Not:Plaka ve isim bilgisini size mesaj olarak gönderdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bütün yazılanları okudumda benim anlamadığım olay şu agresif bir biçimde BRC marka lpg kullanırsakmı subaplar gider yoksa zaten her Lpg markasında subaplar gidermi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bütün yazılanları okudumda benim anlamadığım olay şu agresif bir biçimde BRC marka lpg kullanırsakmı subaplar gider yoksa zaten her Lpg markasında subaplar gidermi

BRC için yanıt veriyorum,

Normal kullanımlarda zaten sıkıntı yaşamıyorsunuz, agresif kullanımlarda sıkıntı yaşıyorsunuz, bu yüzden 500 mbar ın üzerine ve 4000 devirin üzerine çıktığınızda size özel olarak aktif ettiğimiz VSR sistemi subaplarınızda soğutma yaparak sizin subaplarınızı koruyor.

İlave olarak ta ilk montaj da sizin deponuza (Ücretsiz) koyduğumuz TUNAP-164 etken maddesi 10.000 km boyunca subaplarınızı korumaya devam ediyor, her 10.000 km de bir bu etken maddesini kullanarak güvenle seyahat ediyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim

1-Aracı ikinci el aldım,elimde bir garanti belgesi yok,dolayısıyla kaç km'de LPG takıldığını bilmiyorum(Ki bu öğrenmek istediğim bir bilgi)

2-Garantinin ne zaman sona ereceğini bilmiyorum

Bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

Not:Plaka ve isim bilgisini size mesaj olarak gönderdim

Mesajınız gelmedi :(

faruksevgili@gmail.com adresine gönderirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...