Jump to content

Tavan üstü anten...

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Benim aracın tavan üstü antene kalk gidelim demiş bazı saygı değer (!) arkadaşlar. Sizlerden ricam 04/09 arası mazda 3'ün tavan anteninin vidalı ucunun derinliği kaç mm. Yani pasonun uzunluğunu öğrenmek istiyorum. Diş kalınlığında sorun yok hemen hemen hepsi standart ancak uzun paso kısa paso fark ediyor. Size zahmet söküp ölçerseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Standart değil mi o yuvalar ? Sitede dış kısmı kısa olanları gerek internet gerekse yedek parçacılardan alanlar olmuştu diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi, diş paso boyu uzuz ve kısa olabiliyor..Bir çok aracın diş kalınlıkları birbirine uyuyor ama paso uzunluğu farklı oluyor. Malum Bodrum'da mazda 3 diye ararsan parçacılarda bulma ihtimalin yok gibi. Olan birkaçtane var onlarda çok kalitesiz ürünler. Golflerle aynı diye biliyorum ama kesin teyit etmek istiyorum bu bakımdan paso derinliğini. Golf-passat-bora grubunun OEM i var. Bu nedenle orjinal anteni hala duran arkadaşlardan paso derinliğini ölçmelerini rica ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce arkadaşın aracındaki ( 2006 Mazda 3 sedan ) anteni ölçtük.Diş uzunlu 5 mm.

Abicim teşekkür ederim, zahmet verdim.Görüyorum ki, bizi diğer markaların forumlarından farklı kılan sadece 'MAZDA'larımız değil; arkadaşlarımızın samimiyeti ve yardımseverliği..Bu da ayrı bir gurur olsa gerek. Tekrar teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...