Jump to content

Mazda 626 Lastik Önerisi -Ortak Konu-

ekremsenturk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

gelişmeleri gönderecegim en başta ön arka alt takımı sağlamlaştırmam gerekiyor zamana yaydım baklım hayırlısı

Edit: Tamamı büyük harflerden oluşan, mesaj metni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...

Dün itibari ile 1993 626 hb aracı almış bulunarak aranıza katılıyorum. ilerleyen zamanlarda bilginize başvuracağım konular olacak. ama ilk olarak lastik seçimi ile ilgi önerilerinizi bekliyorum. 15" jant var araçta hangi lastik öneririsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, bende 626 sahibiyim. Elimden gelen bişey olursa yardımcı olmaya çalışırim...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün itibari ile 1993 626 hb aracı almış bulunarak aranıza katılıyorum. ilerleyen zamanlarda bilginize başvuracağım konular olacak. ama ilk olarak lastik seçimi ile ilgi önerilerinizi bekliyorum. 15" jant var araçta hangi lastik öneririsiniz

Hoşgeldiniz hayırlı olsun.

Bende de sizin kuzudan vardı. Ben Lassa İmpetus kullandım. Güzel performanslı lastikti. Hemde uzun ömürlüydü.

Ama, kış lastiği kullanmalısın, çünkü soğukta bir takunya gibi sertleşiyordu. Seçim sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun arkadaşlar. kış için ayrıyeten lastik alıcam. şimdilik yazlık olayını halledelim de :) goodyear 195/65 r15 91v efficientgrip performance  lastikler var ne dersiniz. fiyatı 137 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun arkadaşlar. kış için ayrıyeten lastik alıcam. şimdilik yazlık olayını halledelim de :) goodyear 195/65 r15 91v efficientgrip performance  lastikler var ne dersiniz. fiyatı 137 tl

Kullanıyorum ve memnumum... Bridgestone de tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeş bende bahsettiğin ef performance serisini kullanıyorum. lastikte sıkıntı yok 6000 km falan yaptım aldıktan sonra. Ama ilk günkü kadar sessiz değil. Asfalt kullanımında güzel ama desenlerinden ötürü stabilize yollarda patinaj çok yapıyor.

yine goodyear eagle serisi var desen olarak daha iyi görünüyor fiyatta aynı seviyede. Bir bak istersen şuna http://www.n11.com/19565-r15-goodyear-eagle-sport-91v-oto-lastigi-2014-uretim-P24609358

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar eğer konu sessizlik ise size yokohama yı öneririm özellikle c drıve2 gayet güzel kendim kullanıyorum gerçekten kaliteli bir lastik her şeyden önce japon...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar eğer konu sessizlik ise size yokohama yı öneririm özellikle c drıve2 gayet güzel kendim kullanıyorum gerçekten kaliteli bir lastik her şeyden önce japon...

Yokohama iyi olabilir ama sessizlik denilince Nokian akla gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

c drive 2 kullandım ve beni onun kadar memnun eden başka bir lastik şuanda yok :) c drive 2 den sonra toyo j48 ler berbat bir lastik. Islak zemin, kuru zemin sessizlik hepsinde cdrive2 süper lastik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütçeniz yeterliyse lassa impetus revo2 yi şiddetle öneririm.lantis te kullanıyorum muhtemelen bir sonraki lastiğimde bu olacak.yol sesini cidden minimum a indirdi+ ıslak ve kuru zemin frenajı çok ciddi derecede iyi.

Farklı bir seçenek isterseniz meg inde söylediği gibi c drive iyidir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz yokohama can dır.

Birde model çok farketmez bütçeye göre continental ürünleri her türlü kraldır aklınızın bir köşesinde dursun

Bana sorarsanız yerli sermayeninde kazanması açısından impetus lar muhteşem bir seçim olur

Son olarak maddiyat biraz daha düşükse falken ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Goodyear EF Grip perf. da karar kıldı. Siparişi verdim. alınca farkları izlenimleri mi elimden geldiğince yazmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Herkeze iyi forumlar arkadaşlar.

Hafta içi Nokian line lastik siparişi verdim. cumartesi günü gelecek. şimdiki lastiklerim starmaxx petlasın gardaşı olan. lastiğin dişleri iyi ama geçen genel kontrol için aracı lifte kaldırtınca sol arka tekerde bir kesik fark ettim. 4 yıllık lastik. bu yaz idare ediyim diyordum ama lastikteki o kesiği görünce hemen sipariş verdim

Nokian kullanan varmı. kullananlar genelde çok güzel olduğu söylüyor. kullanan varsa özellikle onların yorumlarını bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuya bu başlığın altından devam edebiliriz.

Nokian markasını özellikle kış ve kar lastiğinde çok iyi diye duydum. Yazlık-4 mevsim lastikler konusunda olumlu-olumsuz bir şey duymadım. Bu markayı da ilkin, kışlık lastik araştırması yaparken tanımıştım.

Birde artık iyide olsa kötüde olsa siparişinizi vermişsiniz. Sizin için hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...