Jump to content

Elektrikli Fluence'ın Fiyatı Açıklandı.

özbeyy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tezekle çalışan bir araç yapılaydı iyiydi, hiç değilse köylünün de yüzü gülerdi. :D

Hatırlayan var mı eskiden köylerde tezek kuyuları olduğunuz ? Sanırım yakılacak gaz oradan elde edilirdi . Ben görmüştüm bir tane :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

termik motor ve şanzıman olmadan fiyatı aynı...

sağlam çakıyorlar millete.

tek büyük maliyetleri pil. o da aslında termik motorlu FOB fiyat kadar.

burada olan aslında pili kullanıcılara satmak.

sınırlı kullanımı olan bir pil bu. peki hızlı şarj için kullanılacak pilleri kim finanse edecek/depolayacak, vb?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın bu teknolojiye yatırım yapmak yerine motor verimini arttırmaya yönelik yatırımları daha mantıklı gelmeye başladı ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar elektrikli araç la ilgili yorumları okuyorumda şaşırıp kalıyorum yok  artık ekonomik olsun diye araç ürettiklerini sölüyolar ama normal araçtan daha maliyetli olduğu uzaktanda olsa belli oluyor ama biraz önceki 800 km yol yapan elektirkli araç konusundada aynısını yazdım hepsi blöf arkadaşlar böle dallandırıp dallandırp, sallayıp sallayıp, evirip çevirip fosil yakıtları kullanmamıza mecbur edecekler gerçek şu petrol olduğu sürece hiçbir zaman elektirkli aracın maliyeti normal araçlardan ucuz olmayacak. hiybritlerden belli zaten adam elektrik motoru bırakmış yanına benzin motoru neymiş efendim 100 km de 1-2 ltr az yakıyormuş, sömürüye, dalga geçişe bakın hele zaten püf noktada burası yakıtı gene yakmaya devam ediyor (fosil yakıtlar ıtabii) bizde diyoruz ki he valla ekonomikdir  çeverecidir  falan filan ;size bişey sölimmi arkadaşlar hepsi tezgah bence biraz böle resmin tamamına odaklanaırsanız bana hak verirsiniz  fiyatlarıda en üst segment arabalar kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...