Jump to content

Xenon Far Taktıranlar. DİKKAT !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 3 gün sonra tüvtürkte muayenem var.Bir arkadaşım xenon farların ağır kusur olarak geçtiğini söylüyor.Mirai de xenon farların fabrika çıkışı olduğunu söylüyorlar bu nedenle ağır kusur değildir diyenler var.Birde yükseklik ayarı var mıdır mirai lerde bilgisi olan cevap verirse çok makbule geçecek,aksi halde xenon farları söktürmeliyim.(2012 mazda 3 mirai sedan)

gemlik temi gireceksiniz tüv türk e ? gelirseniz eğer görüşelim tanışmış oluruz mini buluşma baaabında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• honuuu

6

• apojitsu

5

• belfort

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

mirai lerde xenon lu mu geliyor yoksa sonradan mı taktirdınız? Eğer sonradan taktırdıysanız bende 3 hafta önce girdim xenondan kaldım haberiniz olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mirai lerde xenon lu mu geliyor yoksa sonradan mı taktirdınız? Eğer sonradan taktırdıysanız bende 3 hafta önce girdim xenondan kaldım haberiniz olsun

Mirai de standart geliyor Onur. Bir sıkıntı olmaz. Sonradan taktiranlar muayeneye söküp götürsün. Bende öyle yaptım. Sokmesi, takması  5 dk iş. Risk almayin hiç .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Merhaba, xenon farlarla muayeneden geçemeyeceğimi okumuştum ama muayeneye gittiğim gün hatırladım yine de şansımızı deneyelim dedim ama sonuç malunuz muayeneden geçemedim :D

Şimdi yana döne sağlam usta arıyorum. Usta çok tamamına yakını hallederiz diyo ama güvenemediklerimi doğrudan eliyorum. Sağlam bir usta buldum gibi. Bugün ustanın biri uzunlarda xenon hiçbir işe yaramaz hatta ısınana kadar devreleri yakar gibi bir şey dedi. Uzunları normale çevirmek daha mantıklı dedi. Ben de sizlere sormadan el sürdürmedim.

İdareten lambalara 10 uzun 10 kısa toplam 40 lira işçiliğe de 50 lira toplam 90.

İyi lambalara 20 uzun 20 kısa 50 işçilik 130 alırım dedi.

Siz ne dersiniz lamba olarak ne taktırmalıyım internetten de getirtebilirim önereceğiniz marka model varsa. Bir de uzunları normale çeviriyim mi xenon olarak kalsın mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzunlarin normal olmasi selektor acisindan cok iyi. Fakat gorus acisindan xenon cok cok iyidir. Ben olsam normal ampullerini takarim uzunlar icin.

Kisalar icinde muayeneden gecene kadar ucuz bi ampul taktirir muayeneden cikar cikmaz xenonlari devreye sokarim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam görüş için iyi ama ısınana dek selektör yapamayacağın için ve bazen çok ihtiyacın olacağı için uzunlara xenon önermem. Kısalara da 4300 k bulursan iyi olur normal de zor bulman piyasada internetten bulabilirsin ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam görüş için iyi ama ısınana dek selektör yapamayacağın için ve bazen çok ihtiyacın olacağı için uzunlara xenon önermem. Kısalara da 4300 k bulursan iyi olur normal de zor bulman piyasada internetten bulabilirsin ama

bülent arkadaştan ampul başı 10/20 tl, işçilikte 50 tl istemiş usta :2funny:

bu akşam senin 4300k'ları takarken hatırlatıcam sana bunu :2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bülent arkadaştan ampul başı 10/20 tl, işçilikte 50 tl istemiş usta :2funny:

bu akşam senin 4300k'ları takarken hatırlatıcam sana bunu :2funny: :2funny: :2funny:

yok öyle bir şey istemedi sağolsun bedava yapmış onları bana, çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor kendileri  :2funny: :2funny:

hatırlatmaları sevmem ben ayrıca  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok öyle bir şey istemedi sağolsun bedava yapmış onları bana, çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor kendileri  :2funny: :2funny:

hatırlatmaları sevmem ben ayrıca  :D

"yok öyle bir şey istemedi sağolsun bedava yapmış onları bana, çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor kendileri  :2funny: :2funny:"

bu yukarıdaki yazdığından hiç bir şey anlamadım :2funny: gerçekten :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"yok öyle bir şey istemedi sağolsun bedava yapmış onları bana, çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor kendileri  :2funny: :2funny:"

bu yukarıdaki yazdığından hiç bir şey anlamadım :2funny: gerçekten :o

Anlamaman normal tabi Gayserilisin, laz değilsin ki leb demeden çakasın  :2funny:

Öyule bir fiyat istemedi diyorum. Hani zaten yeterince paramı aldığı için bedava taktı onları sağolsun demişim. Yine olmadıysa akşama yazılı rapor halinde sunarım  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam link verebilir misiniz ? İnternetten de getirtirebilirim problem değil. Yeter ki iyisi olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlamaman normal tabi Gayserilisin, laz değilsin ki leb demeden çakasın  :2funny:

Öyule bir fiyat istemedi diyorum. Hani zaten yeterince paramı aldığı için bedava taktı onları sağolsun demişim. Yine olmadıysa akşama yazılı rapor halinde sunarım  :2funny:

heeee tamam tamam anladım. şu senin arabada şu anki hali hazırda takılı ikszenonları takandan bahsediyosun :2funny:

burada da şöyle bir durum ortaya çıkıyo ki yazdığımda sen beni anlamamışsın yada anladın ama işine gelmedi :2funny: adam arkadaştan ampul başı para ve işçilik istemiş. yani demem o ki, bugün senin arabaya takacağım ampuller için açtım şemsiyeyi seni bekliyorum :2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam link verebilir misiniz ? İnternetten de getirtirebilirim problem değil. Yeter ki iyisi olsun.

ona sormayın, bilmez o :2funny: ben buldum 4300k ikszenonları ona >:D isterseniz kendi linkimi verebilirim >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ona sormayın, bilmez o :2funny: ben buldum 4300k ikszenonları ona >:D isterseniz kendi linkimi verebilirim >:D

Link gelsin de kimden gelirse gelsin  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...