Jump to content

Debriyaj Seti Değişimi ve Volant Sorunu (91)

dorukhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, 91 model bir 626 aldım. Aracımın ağır bakımını yaptırırken debriyaj setini değiştirmek istedim, Debriyajı çok yukarda kavrıyordu, değiştirmeme rağmen yine yukarda kavrıyor, usta volantın taşlanmış olduğunu bu nedenle yukarda kavradığını volantın değişmesi gerektiğini söyledi. Böyle birşey mümkün müdür? ve çıkma volant nereden bulabilirim, bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar aradığınız her türlü parçaları ikitelli Atatürk sanayide bir çıkmacı var oradan sanırım bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer volantın sadece ortasını taşlamışlarsa böyle bir şey mümkün fakat orijinaline sadık taşlanırsa bu sıkıntı olmaz. bunu düşünüp de işi kitabına uygun yapacak tornacı da bir memlekette bir elin parmak sayısını geçmez. Teorikte probleminizin çözümü tornacıda fakat denemek için şanzumanı bindirmekten başka yol olmadığı için açılmışken temiz bir çıkma ile değişmesi menfaatinizedir.

Geçmiş olsun.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Mazda 3 ünü Ankarada özel servise götüren ve servisten memnun olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Acil güvenilir özel servis lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...