Jump to content

2012 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fatih Terim senin dediğin gibi ayda 200 bin alıyorsa, yılda 2.4 milyon yapar. 2.3 milyon vergi verdiyse yaklaşık kazandığını vergiye vermiş demektir. Şükrü Kızılot'un açıklamasına göre 5.7 milyon gelir beyanı ile, 2.3 milyon vergi vermiş. Bunu ancak alkışlamak gerekir. Keşke herkes onun gibi dürüst olabilse...

Yazdığın meslek dalları vergi kaçağı ve faturasız satışlarda çok biliniyor. Ancak daha fazla da ek yapabilirim burada... Yazmayacağım çünkü alınanlar olabilir. Onlar kendilerini biliyorlar!

En az vergi verenlerin içinde mücevherat ve kuyum işinde olanların, en çok verenlerin ise noter ve maaşlıların olduğu ülkede herşey olur.

Bu arada, yazdığım 2.3 Milyon, senin dediğin 2.300.000TL. ve 2Trilyon300 Milyarla aynı rakam. Yani doğru anladım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 312
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

25

• Fotifoti

32

• emregc

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

http://spor.mynet.com/haber/terim-ve-aybaba-aclik-sinirindaymis/53727

ben bu habere istinaden yazdım. Kimsenin kazandığında da gözümüz yok çok şükür. Ama bu ülkede en fazla vergiyi memur ödüyor :) Şirketi olan araba mı alacak ? masraf göster,vergiden düş al bedava araba. Türlü terane var daha ben bilmiyorum o kadarını :) Ama asla tam olarak vergi ödemiyorlar. Çünkü devlet parayı nereden buldun diye sormuyor ! Böyle bir sistem de Terim asgari ücretle çalışmış çok değil. Terim'i bir sembol olarak kullandım bu arada. Kişiselleştirmeyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yokluğumdan istifade konuyu nerelere çekişsin :) konu başlığına donelim lütfen. Bu konuda Mustafa Abi nin bur cümle ile dönüş yapabileceğini düşünüyorum daha önce bir konuda yapmıştı hayran kalmıştım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaslar sıkı tutunun şimdi hep beraber küçük bir prosedür ile basa doneceğiz. Önce gözlerinizi kapatın, sonra sırt üstü yere uzanın, veya tam tersi siralamaydi ama detaylara takilmayip, devam edelim. Kelebeklerin ucustugu, muhtarlık kaydında Mehmet Şimşek isimli kimsenin olmadıgı, orman vasfını henüz yitirmemiş, bir kırda hayal edin kendinizi. Her tür çiçek var ama ufukta alabildiğinde gördüğünüz mesafede bir tane bile Karadenizli müteahhit yok! İleride gördüğünüz asırlık çınar ağacına doğru yürüyün, tam altında gökyüzü mavisi bir CX5 duruyor olacak. Kapısı kilitli değil, gerekse yok zaten, acın ve girin. Anahtar için guneslige bakın! Orada değil mı? E olmaz tabi, o Amerikan filmlerinde olur! Yapacak bir şey yok, inin!

O zaman eski usul yapacağız, sadece yukari dogru cikin ve sayfa 1 in üzerine tıklayın. Herseyin eski haline ve normale döndüğünü göreceksiniz. Yok yine mı donmedi? Bilgisayarci Burak'ı arayın...

Yokluğumdan istifade konuyu nerelere çekişsin :) konu başlığına donelim lütfen. Bu konuda Mustafa Abi nin bur cümle ile dönüş yapabileceğini düşünüyorum daha önce bir konuda yapmıştı hayran kalmıştım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaslar sıkı tutunun şimdi hep beraber küçük bir prosedür ile basa doneceğiz. Önce gözlerinizi kapatın, sonra sırt üstü yere uzanın, veya tam tersi siralamaydi ama detaylara takilmayip, devam edelim. Kelebeklerin ucustugu, muhtarlık kaydında Mehmet Şimşek isimli kimsenin olmadıgı, orman vasfını henüz yitirmemiş, bir kırda hayal edin kendinizi. Her tür çiçek var ama ufukta alabildiğinde gördüğünüz mesafede bir tane bile Karadenizli müteahhit yok! İleride gördüğünüz asırlık çınar ağacına doğru yürüyün, tam altında gökyüzü mavisi bir CX5 duruyor olacak. Kapısı kilitli değil, gerekse yok zaten, acın ve girin. Anahtar için guneslige bakın! Orada değil mı? E olmaz tabi, o Amerikan filmlerinde olur! Yapacak bir şey yok, inin!

O zaman eski usul yapacağız, sadece yukari dogru cikin ve sayfa 1 in üzerine tıklayın. Herseyin eski haline ve normale döndüğünü göreceksiniz. Yok yine mı donmedi? Bilgisayarci Burak'ı arayın...

Beklentilerimin çok çok üzerinde olmuş hocam... İlahi sen... Allah ömür versin.

:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi söyleyin hanginiz 14 yasında Mazda sürüyordu?

Ben 14 yaşındayken Türkiyede Mazda yoktu. Varsada Yalovaya gelmemişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Cuma günü Beşiktaş Bursa maçında Lig Tv'de Mazda reklamı ile karşılaştım. Acayip şaşırdım bu duruma.

Daha geçenlerde Burak, Selman ve Gökhan abilerle bu mevzu geçmişti bir konuda. Kia maç aralarında almış reklamları, Mazda niye bunu düşünmez filan diye.

Gerçi verdiği reklam yayın esnasında, ekran bölünerek verilen reklam türünden ama. Buna da şükür. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...