Jump to content

2012 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Demek ki, damlaya damlaya göl olmuyor!

Peki, Volvo o zaman, sonuçta en kaliteli Çinli marka. Ne zaman alıyoruz S60'ları??? Aslında benim beğendiğim S80! Sonuçta 80 60'dan büyüktür, değil mi? Şimdi ben S80 alırım, Çinliler S100 çıkarırlar...

Fuarda özellikle dizel Honda Civic'i inceledim. Ama benim için hayal kırıklığı oldu. İçi çok vasattı, bizim Mazda 3'lerle kıyasladığında. Dış dizay nispeten yine genç arkadaşlara hitap edebilir. Seninde dediğin gibi motoruna, performansına, ekonomik oluşuna lafım yok. Ama Honda olsun Toyota olsun, Mazda'ya göre hep birşeyleri eksik.

Honda Damla'ya gelince, aman abicim bana uzak olsunlar. Kurumsal kimlikten uzak, bireylerin yönettiği bir yer havası var orada. Servis hizmetlerinde de ciddi sıkıntılar yaşadım, aynı şekilde Honda Civic Hb test sürüş otomobilleri olmadığı için, ciddi ciddi bana aracı satamadılar. Bu durumu Honda Avrupa'ya e-mail ile bildirdiğimde, ortalık ayağa kalkmıştı. Ama iş işten geçmişti, bu seferde bizim Mazda bayimiz ve servisimiz de var. Sizi bu servisimize bekleriz artık teklifinde bulunmuşlardı, pişkin pişkin.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 312
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

25

• Fotifoti

32

• emregc

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

AT yapabilirler de aslında. Çünkü 2.2 dizele 5 ileri otomatik koydular. Bunun torkunu kaldıran, 1.6'yı da kaldırır.

1.6 dizel honda, iyi karışım. Birde AT deyiverde tam olur. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Kuzey Amerika'da tarihinin en iyi Kasım satışını yakalamış:) Hemde Mazda 6'nın satışlarının yeni kasası beklendiğinden dipte olmasına rağmen.

http://www.reuters.com/article/2012/12/03/idUS190276+03-Dec-2012+PRN20121203

Tüm dünyadaki satışlarını derli toplu görebileceğimiz bir site var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yakında 1.6 turbo dizel Honda Civic HB geliyor, Onur. Araç hem yeterince performanslı, hem ekonomik, hem en düşük ÖTV (alırken) ve MTV (kullanırken), hem Japon sorunsuzluğu ve imajına sahip, hem Mazda'ya göre 2. eli ve servis teşkilatı çok kuvvetli, hem de en az Mazda kadar iyi ve sportif imajı olan bir marka. Ayrıca HB kasa da senin gibi genç arkadaşları tatmin edecek iç ve dış sportif dizayna sahip. Motoru ya da şanzımanı da öyle Mazda gibi Ford'dan alınma falan değil, öz be öz Honda ve Japon.

Volvo S60 gerçekten çok iyi bir otomobil. Ama bu otomobille yaşam hem ucuz değil, hem de Japon sorunsuzluğunu çok arasın...

ne zaman geliyo abi bu mal :) japon olsun tastan olsun ayni fikirdeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne zaman geliyo abi bu mal :) japon olsun tastan olsun ayni fikirdeyim.

Onurcum, bizim muhabbet tamda "Denizen düşen..." Muhabbeti oldu galiba. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umut fakirin ekmeği

ne umudu abi umut mu kaldi? yani mazda'nin durumu su anda aynen; esek olecek, sirti yere gelecek, kargi gunes gorecek de de de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 1.6 dizel motorla m6 ve cx5  ihtimalini hiç zannetmiyorum.mazda tr istese fiyatları istediği gibi aşağı çeker ama çekmiyor.2.0 chevy cruzeun fiyatını deli gibi çektiler aşağıya helal olsun gerçekten.Mazdayla daewoo chevy karşılaştırmıyorum ama firma isterse her şeyi yapar.satmak isterse her aracının fiyatını indirir.12 bayinin çoğuda nasıl kurtulsam gözüyle bakıyordur..

yeni kasa mazda 6 ve cx5 almak intihar olur bu memlekette.satmaya kalksan ölmüş eşşek muamelesi yaparlar.emisyona göre vergi 1.6 dizel sky motor hep fakirin ekmeği misali bu memlekette olacak şeyler değil.herkesin dediği 88bin liraya tiguan tdi dsg alırım diyor ki adam haklı.cx5 fiyat performans olarak ülkemiz için hiç mantıklı bir araç değil.özellikle test aracının ortalaması 16 lt iken..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

NTVMSNBC deki Anasayfa Haberi ve 85 sayfada bir tek Mazda haberi yok ..

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/otomobilde-yil-sonu-kampanyalari.html

Tata, Suzuki hepsi var, bu eksiklik kimden kaynaklanıyor, haberi hazırlayandan mı, yoksa mazda'dan mı? oysa şu kampanyadan bahsedebilirlerdi.

http://otoajanda.com/1783/mazda3e-dosya-masrafsiz-0-faizli-teklif/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde hersene aynı şeyi haber ediyoruz :) , geçen sene gazetecilerde kabahat bulmuştum, ama bu sene onlarda kabahat bulmuyorum, çünkü belli ki adamcağızlar bütün markaların kampanyalarını  aramış taramış, sitelerine girmiş haber yapmak için fakat Mazda'dan en ufak bir kampanya ilanı görememişler... Çünkü yanılmıyorsam Mazda'da Sene Sonu kampanyası 11 Aralık tarihi itibariyle söylüyorum,  Yoktur !

TATA ve SUZUKİ'nin sitesine bile girdiğimizde ," Yılbaşına özel indirimler, 2012 nin son indirimi adı altında Şak diye karşılarına çıkan Aralık ayı kampanyalarını görebiliyoruz...

Ancak bizim Mazda Finans vs. ilanı taa Autoshow tarihinden , Ekim ayından kalma.Dolayısıyla bu haberi yapan kişi haliyle yıl sonu kampanyası var diye Mazda'ya yer vermeyecektir.

Fiat gibi halkın nabzı tutulsun demiyoruz ama Aralık ayı kampanyası yapmakda Otomobil Satmanın şanından değilmidir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaba burada yapıldığı kadar Mazda Türkiyede bu tartışmalar yapılıyor mudur?

Forum ile uğraşmaktan vakit bulamıyorlardır :)

Hoş onlar da haklılar, baksana müşteri şikayetlerini forumdan haber alıyorlarmış :) . Bir de Forum'un amacından saptığını söylüyorlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onur'cum mazdatr ile şahsi bir sıkıntı var mı ? yoksa sürekli itici mesaj atmak seni rahatlattığı için mi yazıyorsun. Evet gelinen nokta yeterli değil ama yan gelip de yatmıyorlar. ellerindeki imkanlar ve bütçeyle bu kadar oluyor demek ki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...