Jump to content

2012 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Edit : Kişileri direk hedef alan mesajlara izin verilmemektedir. Bu tarz mesajlar hem sizi hem de bizi zor durumda bırakır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 312
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

25

• Fotifoti

32

• emregc

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Sıfır değilde 2, el mazda 3 Ve 6 larda Konyada patlama oldu diyebilirim,kışın Ankaradan getirdiğimde Konyada abartmıyorum 5 tane mazda 3 vardı ve hepsinin renklerini hangi semtte oturduklarını bile biliyordum(aşk böyle bişi işte )şimdi ise gün içinde mutlaka 3-5 tane daha önce görmediğim araçları görüyorum.Sıfır 6 ve 3 lerde boy gösteriyor..

yani burda umut var  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konya'da yavaş yavaş beğeni topluyor, kuzenime 2013 mazda 6 alacağız inşaallah.

şimdiden hayırlı olsun,nazar değiyorlar dikkat edin,durup dururken birileri tepenize çıkıyor. :):kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu rakamlara söylenebilecek fazla bir şey yok malesef.

Rakamların çokluğunda veya azlığında bizim bir kazanç veya zararımız yok ama insan sahip olduğu aracın geleceği konusunda bu rakamları görünce doğal olarak endişeye kapılıyor.

Tüm beklentiyi SKYACTIV üzerine kurmuş görünüyor Mazda Türkiye. Mazda Japonya da henüz bu alanda Türkiye şartlarına uygun motor seçeneği sunmadığı için rakamların bu seviyelerde seyretmesine kendimizi alıştıracağız sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu rakamlara söylenebilecek fazla bir şey yok malesef.

Rakamların çokluğunda veya azlığında bizim bir kazanç veya zararımız yok ama insan sahip olduğu aracın geleceği konusunda bu rakamları görünce doğal olarak endişeye kapılıyor.

Tüm beklentiyi SKYACTIV üzerine kurmuş görünüyor Mazda Türkiye. Mazda Japonya da henüz bu alanda Türkiye şartlarına uygun motor seçeneği sunmadığı için rakamların bu seviyelerde seyretmesine kendimizi alıştıracağız sanırım.

skyactiv uzerine kuruyor ama onu satmak ya da tanıtmak icin de birsey yapmıyor ki...

kampanya yapıyor kampanyayı bir tv de reklam yap demi yok facebook sayfasından goruyoruz bir gazete ilanı ver o da yok ...

amac ne bilmiyorum ama insanın içi acıyor arabasının halini görünce ve memnuniyetini bilince...

bu gidişle izmir gibi yerlerdeki tek mazda satan satıcılar yakında bayragı çekerler ya da yanlarına bir iki marka daha almaya çalışırlar ki devam edebilsinler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kampanyayı ben hem tv hem de radyo da görür ve duyar oldum. En son lig macında LigTV de reklam çıktı dün de PowerTürk de radyo spotu vardı.

Mayıs tan beri gelen rakamlardan sonra sanırım bir şeyler değişiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kampanyayı ben hem tv hem de radyo da görür ve duyar oldum. En son lig macında LigTV de reklam çıktı dün de PowerTürk de radyo spotu vardı.

Mayıs tan beri gelen rakamlardan sonra sanırım bir şeyler değişiyor

insallah insallah

hani vw toyota gibi satmasın ama yılda da 2500-3000 adet satılsın ki döngü saglansın piyasada oldugu belli olsun ozaman deriz ozeliz biz diye ama boyle ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lig TV reklam ücretleri hakkında bir bilgim yok tabii ama sanırım üç spot çıkıyor altta ben daha okuyamadan kayan yıldızlar gibi geçiyorlar.... :D 2-3 maçtır çıkıyor, çok olumlu Lig TV'ye reklam verilmesi...

Bence satışlardaki düşüş araba olmamasından, üretimden kaynaklanıyor, pazarlamadan olduğunu sanmıyorum, elde mal olsa kampanyalar birbirini izler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sabah radyoda Mazda kampanyası duydum süper bişeye benziyordu detaylarını ana sayfaya koymak lazım sıkı kampanya ise

Virgin radio'da ben de rastladım, was, what, ne falan diyordu durmadan, takas kampanyasıyla ilgili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest architect

MAZDA Ağustos ayı otomobil satışları tam olarak dibe vurdu. Mazda Ağustos ayında 25 adet otomobil satarak "Proton" markasının ardından sondan ikinci olarak Türkiye'deki satış tarihinin en dip rakamına imza attı. Ağustos ayında tam 25 otomobil sattı. Bu yeni kampanyanın tanıtımı yeterince yapılıyor mu?

Türkiye Mazda operasyonunda herşey yolunda mı gerçekten?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest architect

Hadi tahmin yürütelim,

Bu denli tanıtımsızlık ile bu kampanya sonunda (EYLÜL AYI) Mazda satıları kaç adet olur? Ben 150 adet diyorum var mı arttıran?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MAZDA Ağustos ayı otomobil satışları tam olarak dibe vurdu. Mazda Ağustos ayında 25 adet otomobil satarak "Proton" markasının ardından sondan ikinci olarak Türkiye'deki satış tarihinin en dip rakamına imza attı. Ağustos ayında tam 25 otomobil sattı. Bu yeni kampanyanın tanıtımı yeterince yapılıyor mu?

Türkiye Mazda operasyonunda herşey yolunda mı gerçekten?

Belirli aralıklarla foruma uğrayıp birşeyler yazıp gidiyorsunuz. Size yazılanları belki okumuyorsunuz, belki de okuyor ama, cevap vermek istemiyorsunuz, en doğal hakkınız.. Hatırlamanıza yada bulmanıza yardımcı olması açısından bağlantıyı paylaşıyorum sizinle.

http://www.mazdaclubtr.com/28755/mazda-mazda-cx-5-uretimini-arttiriyor/msg478524/#msg478524

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi tahmin yürütelim,

Bu denli tanıtımsızlık ile bu kampanya sonunda (EYLÜL AYI) Mazda satıları kaç adet olur? Ben 150 adet diyorum var mı arttıran?

İsterseniz bu konuda bir anket açın daha iyi olmazmı ?, sonuçta forum üyelerinin herşeye hakkı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gidip bakmak lazım izmir yeni ye onlar da kapatmadan bayiligi

gerci ben mazda 6 ya da cx5 istiyorum ama artık bakalım bakalım bir neymis ne degilmis

ama bana sorarsanız gene bilenler alır

gerisi yalan olur

satıs rakamı da olsa olsa 50 olur(gerci bu da buyuk başarı ikiye katlıcaklar )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volvo s40 da şirket aracı.

Volvo forumuna üyeliğiniz varmı ?. Orayada burada olduğu gibi, ayda 1 uğrayıp birşeyler yazıp çekip gidiyormusunuz ? Yazılanları cevapsız bırakıyormusunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...