Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Neyse niye gelemediğin konusunu da daha fazla kurcalamiim :D

Ya babacım, adam sizin için talimat veriyoo, daha naapsın? ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce aradım gaziemir ziebart`ı pazar günü 12`ye randevu aldım..(benim arka filmi tekrar söküp tek parça istiyorum)

Belki benim peugeot 207 li kız ark.ta gelicek ve boya koruma yaptırıcak fiyatta anlaşırsak..

İyi bir indirim yaparlarsa bende yaptırabilirim..Aslında motor temizliği de istiyorum onu da çok iyi yapıyorlar..

Okan sen ne düşünüyorsun?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yani kupa töreni ve yorumları seyretmeyecekmisin... :P

Biran Abi Formula 1 i yorumlayacak kaç yorumcumuz var ki ? :D Zaten öyle bir hizmette yok :D

Olsa ismi ne olurdu acaba ? 306. km :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Biran Abi Formula 1 i yorumlayacak kaç yorumcumuz var ki ? :D Zaten öyle bir hizmette yok :D

Olsa ismi ne olurdu acaba ? 306. km :D

15ooo.inci devir - 28.ci fites vs vs :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran Abi evle Ziebart arası 15 dakika, yarış 12'de bitse bile töreni, yarış sonrası konferansını izlerken giyinir, biter bitmez atlar giderim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün aldım servisten arabayı, pasta cila güzel olmuş, rengi çıkmış arabanın ortaya ama malesef beklediğim kadar iyi bi sonuç vermemiş, kaputtaki ve tavandaki kuş pisliği izleri filan halen baya bi belli oluyo... :(

Onun haricinde uzunlar için xenon yokmuş onlarda, ben de sislere beyaz ampul (xenon değil) taktırdım. İrfan sevmicek burayı ama, 50 YTL maliyet :D Renk baya iyi oldu, tabi karanlık havada denemek lazım ama bu havada baktığımda renk olarak büyük bi fark yoktu xenonlarla arasında...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gel abi kapıstıralım sisleri istiyosan ;D ahanda yeni cektim, gündüz gözüyle durumlar böle yani geceyi düsünebilecek olan vaamı :tey:_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...