Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Olm ilk 4 belli, Raikki, Massa, Balonso, Hamilton, sadece sıralama nasıl olacak belli değil...

bence sıralama Massa,Raikkonen,Alonso,Heidfeld(Kubica) şeklinde olucak  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hortlatayım konuyu, bugün Çeşme yaptım geldim, bahçeye dikilecek fidanlar vardı... Tabii dönüşte ön taraf konpile böcek, doğru yıkamaya girdim.. Su tutup şampuanladılar, baktım ufacık toplu iğne ucu ile başı arası büyüklükte siyahlıklar var, açık rengin dezavantajı tabii bu, bunlar çıkmamış dedim, çocuklar sağolsunlar ilgileniyorlar, kısmen Küçük Ağa'dan çekindiklerinden kanımca.... Hepsi başına toplanıp inceledi ve bunlar böcek kalıntısı değil zift sonucuna vardılar... Ben de zift s.çan bir böcek türü olduğundan emin olmadığım için ısrar etmedim...Hiç öyle bir belediye kamyonu falan hatırlamıyorum yolda, yeni asfaltlanmış yerden de geçmedim, zaten lekeler üstte....

Neticede eleman benzinle çıkardı lekelerin hepsini, şimdi soruyorum, benim Sonax nano boya koruma yalan mı oldu? Ne yapmalıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzin dedi Mücahit, benzin kokusu vardı zaten, kolay çıkartıyor gerçekten... Ama bunlar benim bildiğim işler olmadığından boya koruma tabakasına da zarar vermiştir diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kurşunsuz benzinle çıkarıyolar zifti filan... Korumaya bi zarar verir mi bilmiyorum ama koruma olayı da bana hafif sıkış geliyo... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

banada öle geliyor_nerden bilcem kuş s.çalı kaç saat olduunu :(_yok bilmem kac saate kadar silersen bişey olmicakmıs :(_yaw onuda gectim kusun zı.çaçagı yere yatırım mı yapılırmıs yaf :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıkış filan değil rahat olun,bi önceki İstanbul a gidişimde bi baktım Mazda 6 nın heryeri kuş pisliği,pislikten araba görünmüyo düşünün yani...günlerce güneşin altında kalmış kurumuş taş gibi bide,direk aldım Ziebart a götürdüm...1 saat sonra getirdiler arabayı,hiç bi yanık,solma yok arabada  O0

yine bi gidişimde araba komple reçine kaplanmıştı,yine götürdüm,onu da 15 dakikada hallettiler,yine tık yok  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...