Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

zaten benim guzuya birşeyler yapılacak ama hayırlısı  :nazar: burak abi lastikleri patlatacaktı sende boyarsın bizimki tam makyajlı olur ozaman

kardeşim ben boyarım derken profosyonel sekilde yaparım işimi güzel durur burak abinle kıyaslama beni :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kardeşim ben boyarım derken profosyonel sekilde yaparım işimi güzel durur burak abinle kıyaslama beni :D :D

Ali, Bülent senin arabaya bulaşırsa sabaha araban krom kaplama olur bilgin olsun. Süper parlar cila da gerektirmez bir daha :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tamam abi ama arabayı beyenmesem alırım senin guzunun anahtarını ona göre nede olsa aynı ;)

aynı olurmu len, angel ziphoyler,shark,krom eşikler,pedal kiti,vs farklarını alırım :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi ama arabayı beyenmesem alırım senin guzunun anahtarını ona göre nede olsa aynı ;)

Öyle birşey deneyeceksen seninle şimdiden vedalaşalım :D İyi birine benziyordun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi ozaman abi senin mazda6 ne alemde burak abi 170 geciyomu ???

Ohoo hiç takip etmiyorsun herhalde konuyu.. Kış lastiği ile 200 ü geçtik :D 170 in yerinde yeller esiyor artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hem tıfıl hemde eceline susamış ortagım buu şimdide senin guzuya sardı kafayı :D :D

180 le yolda giderken geçicem yanında 230 la alıcam aklını görecek o zaman :D Yalnız çok uzun süre gidemem 230 la malum lastikler 210 luk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

180 le yolda giderken geçicem yanında 230 la alıcam aklını görecek o zaman :D Yalnız çok uzun süre gidemem 230 la malum lastikler 210 luk :D

olsun tıfılın tozunu alsan yeter  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...