Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu işler ile uğraşılmaz İzzet(tecrübe ile sabittir.)Bende makine aldım uğraş dur çok pis bi iş kolların kopuyor.Önce arabayı yıkıyorsun sonra bir kat pasta atıyorsun ve makine ile pasta zımparası yapıyorsun sonra aynı işlem tekrar cila ile.Ölme eşşeğim ölme.Bu işlemleri yaptıktan sonra ben kendimce dedim bu adamlar hak ediyor bu parayı.Ver 100 gayme yaptır bir yerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu işler ile uğraşılmaz İzzet(tecrübe ile sabittir.)Bende makine aldım uğraş dur çok pis bi iş kolların kopuyor.Önce arabayı yıkıyorsun sonra bir kat pasta atıyorsun ve makine ile pasta zımparası yapıyorsun sonra aynı işlem tekrar cila ile.Ölme eşşeğim ölme.Bu işlemleri yaptıktan sonra ben kendimce dedim bu adamlar hak ediyor bu parayı.Ver 100 gayme yaptır bir yerde.

sen hamlamışın demek abi en fazla 2 saatte biter bu iş makinayı tutmanın nesi zor gelioki  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Siyah arabaya pasta cila cekmek çok kolay onun için yoruldum... :P  8:)

sen 100 ytl yi bize ver burak the cırak la ben yaparız senin arabayıda :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be Simgecim sana bi kıyak yaparlar.Bülente bir kutu Elidor saç şampuanı + saç kremi götür 2'si bi arada olsun götür yeter.Çırak Burak ile paylaşırlar. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben fırcamı cilamı alıp mı gidicem şimdi  :(

fırça dedin baştan kaybettin arabasına fırca süren adamla yada madamla pasta cila olayına girmem ben :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makinamı alacağım,nerden alabilirimki makinayı? Bu iş beni aşar sanırsam,ben ne makina alabilirim nede Biran Abimin dediği gibi 2 saat zımparayla filan uğraşabilirim.En iyisi boyacıya götürmek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Makinamı alacağım,nerden alabilirimki makinayı? Bu iş beni aşar sanırsam,ben ne makina alabilirim nede Biran Abimin dediği gibi 2 saat zımparayla filan uğraşabilirim.En iyisi boyacıya götürmek :)

sen öpülmeyi seviodun zaten izzet öncedende öyle hatırlıyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fırça dedin baştan kaybettin arabasına fırca süren adamla yada madamla pasta cila olayına girmem ben :D :D

yok elinde böyle paspas gibi zımbırtı var o dönüyor onla oluyor elektrikli pırrr pırr yapıyor ki homojen olsun diye  :clap:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok elinde böyle paspas gibi zımbırtı var o dönüyor onla oluyor elektrikli pırrr pırr yapıyor ki homojen olsun diye  :clap:

neyse artık düşünüces  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak şimdi İzzetcim gideceksin alacaksın bir kutu pasta poliç,sonra gideceksin bir eczaneye alacaksın bir paket pamuk,sonra gideceksin gölge bir yere başlayacaksın arabanın her parçasını ayrı ayrı birini bitirmeden diğerine geçme haaaaaaa  :D her parçaya traş olduktan sonra yüzüne sürdüğün krem gibi ara ara süreceksin sonra pamukla onu iyice yedireceksin cam gibi parlayana kadar hepsi bittikten sonra tekrar bol pamukla okşarcasına bir rütuşalyacaksın varmı anlaşılmayan bir yer.. bunun maliyeti sana 20 ytl dir birazda senin iş gücün seninkinide zevkine say artık  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorucu falan ama çok keyifli bi iş muhakkak deneyin derim  O0

Ben geçen sene kendim yapmıştım, bu sene sıcaklara kalınca yıkamacıya götürdüm. Ama hiç beğenmedim yaptıkları işi  :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...