Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ya alemsiniz ha :D_

Okan Abi benim bölüm uluslararası ticaret & finansman_her numara var abi; işletme, ekonomi, iktisat, muhasebe, baya bi de hukuk ve cabası :tey:_yabancı dil olarakta şimdilik ingilizce ve japonca yla idare edioz :P_seneye rusça ondan sonraki senede ispanyolca yı kapatmayı düsünüyorum bakalım hayırlısı 8:)_kısacası buraya kulak ver abi bosver maliyet/fayda oranlamasını falan (cost/efficiency de diimde malum uluslararası takılıoz bu aralar :D)_sonuc herseye deger abi 8)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değmez diyorum İrfancım, değmez, sen akıllı bi kardeşimizsin ama tabi kendi paranı kendin kazanmaya başlayınca bakalım böyle diyebilecek misin... :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.04.2007 at 12:50, Burak :

Biran Abi Formula 1 i yorumlayacak kaç yorumcumuz var ki ? :D Zaten öyle bir hizmette yok :D

Olsa ismi ne olurdu acaba ? 306. km :D

Walla ben Rtl'de seyrediyorum adamlar 3 saat önce ve sonrası devam...Pilotların 5 gün evvel ne yediklerini bile biliyorlar.Niki Lauda ve rtl elemanı röportaj yapıyor adamlar aşmış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.04.2007 at 18:26, OveRMinD :

Değmez diyorum İrfancım, değmez, sen akıllı bi kardeşimizsin ama tabi kendi paranı kendin kazanmaya başlayınca bakalım böyle diyebilecek misin... :D :D

abi merak ettim şimdi sisleri_bi ara fotolarını cekip eklesene senin Zibidi nin sayfasına_bide sanki bi aralar bulunamıyorm muydu sisler için beyaz ampul öle bişeler vardı, millet sislerin önüne renkli cam falan koyuyordu, demek bulunuyor artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.04.2007 at 18:35, NeBiAnd :

Walla ben Rtl'de seyrediyorum adamlar 3 saat önce ve sonrası devam...Pilotların 5 gün evvel ne yediklerini bile biliyorlar.Niki Lauda ve rtl elemanı röportaj yapıyor adamlar aşmış..

Biran Abi sırf şu RTL'nin F1 yayınları için Almanca öğrenicem ya...

Alıntı

abi merak ettim şimdi sisleri_bi ara fotolarını cekip eklesene senin Zibidi nin sayfasına_bide sanki bi aralar bulunamıyorm muydu sisler için beyaz ampul öle bişeler vardı, millet sislerin önüne renkli cam falan koyuyordu, demek bulunuyor artık

İnip çekeyim İrfan, deli damgası yiyoz mahalleliden ama neyse... :D Bu arada bugün aradım uzakları xenon yapalım dedim, uzak yok sis verelim dediler, Cyclone H11 ampul... Kutusunun da fotoğrafını çeker koyarım isteyenler için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan çektim fotoğrafları, şimdi ekliyorum, renkler birebir tutmuyo tabi, xenonlar daha mavi ama sisler bembeyaz, hiçbi sarılığı yok... Fotoğrafta tam belli olmicak muhtemelen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi zaten o renk farklılıkları bi fotoda belli oluyor, gözle pek ayırdedemiyosun genelde_bakalım nasılmıs 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada sabah bakmayı unutmuştum, şimdi fark ettim, pasta cila benim sağ ön taraftaki, rögara düştüğümde olan çizikleri komple götürmüş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende haftaiçi bi görüncem servise şu kapıdaki çizik için, bakalım bişey yapabilirlermiymiş oraya :-\_bu arada pasta cila sadece belli bi bölgeye uygulanabiliyor degil mi, basladımı bütün arabayı dolasmak şart degil heralde??_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana komple yapıldı ama pazar Ziebart'a gelirsen orda bölgesel yapabiliyorlar, ben sol ön tarafı bi kamyonete sürtmüştüm, onları çıkartmışlardı filmleri yaparken ücretsiz...

EDIT: Servis bölgesel yapabiliyor mu bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geliyom abi o zaman_o tarafın yollarını bilmediğim için peşine takılcam abi_saat 12gibi falan sizin orda olur seni caldırırım_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi her türlü uyar :D_2005te gitmiştim gerci 407nin altını zivt kaplatmak için ama hiç aklımda kalmamıs o yollar_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...