Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de bugun fotoğraf makinamı yanımda götürecem eğer uygun bir manzara bulursam ben de resim çekmeyi düşünüyorum. Selim de yanımda olacak onu da oturturum kaputa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Okan Abi banada her türlü uyar, ama önce Cınarlı mı yoksa Gaziemir mi ona bi karar vermek lazım, Volkan Abi nin tanıdıgı eleman neredeyse ona gidelim derim ben ki Cınarlı oluyor orasıda sanırım ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çınarlı pazar günleri açık mı? Bi de Murat Gaziemir'den randevu almış, onu iptal ettirip Çınarlı'yı aramaları lazım, bakalım adamlar müsait mi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan'ın tanıdığı Bora, Çınarlı'da..... Çınarlı'da Ziebart ve Sonax karşı karşıya olduğu için fiyatlar daha uygun oluyor, onu da belirteyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim filmler gaziemir de çekildiğinden ben oraya gitmeliyim..ancak gaziemir deki ustabaşı ile (boya koruma için) bence bi konuşun derim..şöyle diyim ben boya koruma yaptırmayı kafaya koyarsam (iyi bir indirim alırsak yani) direk o ustadan başkasına güvenemem gibime geliyor..tabi çınarlıdaki adamlarla henüz konuşmadım..

ayrıca ziebartlar arasında fiyat farkı olmamalı..yani daha ucuza yapıyormuş bak orası deyip şikayetçi oluruz >:D

hatta şimdiden şikayet edicem 420 ila 340 ytl olan film farkını..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi yerde yaptırdığın filmi öbür taraf da tekrar çekmeli diye düşünüyorum...

bencede..sonuc olarak ziebart garantisi altında_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet... Benim film İstanbul'da atarsa ben 10 gün İzmir'e dönmek için mi beklicem yani...

Onu her türlü hallederiz, çirkeflikle gerekirse... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ceplere bijon doldurup öle gitmek lazım o zaman :D_ya da direk nato yla tehdit ederiz adamımız var nasıl olsa :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim filmler gaziemir de çekildiğinden ben oraya gitmeliyim..ancak gaziemir deki ustabaşı ile (boya koruma için) bence bi konuşun derim..şöyle diyim ben boya koruma yaptırmayı kafaya koyarsam (iyi bir indirim alırsak yani) direk o ustadan başkasına güvenemem gibime geliyor..tabi çınarlıdaki adamlarla henüz konuşmadım..

ayrıca ziebartlar arasında fiyat farkı olmamalı..yani daha ucuza yapıyormuş bak orası deyip şikayetçi oluruz  >:D

hatta şimdiden şikayet edicem 420 ila 340 ytl olan film farkını..

senin dandik işçilik ve yüksek fiyatın nedeni belli oldu Murat  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...