Jump to content

Pasta - Cila

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi benim için farketmez ama önce şansımızı bi Cınarlı da deneyelim derim_belki degiştirtiriz onlara senin filmi.._orası bize hem daha ucuza gelecektir hem de orası uzun zamandır var elemanları daha deneyimlidir_orda gelişcek duruma göre Gaziemir e gidebiliriz_yinede siz ne derseniz uyarım yani.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 344
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• OveRMinD

84

• Ali

39

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Garanti belgesini tekrar okudum ve garanti sadece yapıldığı yerde geçerli yazıyor..diğer bir yere taşınma halinde en yakın zieabart bayi kendi isteğine bağlı olarak garanti belgesini yeniler diyor..eğer yenilemezse ziabart türkiye ana lisansörü`nün sorumluğunda kendi istasyonunda yenilenir diyor..bu durumda ben gaziemir`e gitmeliyim..

Eğer siz çınarlı`ya gidecekseniz ben sabah erken gideyim gaziemir`e daha sonra size katılayım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öle yaparız abi o zaman senin işin hallolsunda.._ben baktırcam zaten çiziği geçirebiliriz derlerse baslayın derim yapabilecegimiz bisey yok derlerse servise giderim h.içi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman ben 12ye ceyrek kala nereye geleyim Murat Abi??_Okan Abi sende yetişirsin dimi 11:45 e 3ümüz 1 yerde toplansak 3kuyular civarında mesela??_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi_hepimiz formulayı izlersek zaten bitişiyle beraber eş zamanlı olarak evden ayrılmıs oluruz :P_yalnız Okan Abi kupa töreni ve sonrasındaki acıklamaları falan izlerse işimiz var :D_bekleriz biraz orda ya nolcak_benzin almam lazım zaten sarı sarı yanıyo gıcıgım var sarıya zaten o yüzden yakında degişcem benzin ısıgınıda xenon yapcam ;D_farlardan cok o yanıyo nasıl olsa :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan aynı anda çıksak senden önce Üçkuyular'da olurum ben... :D

abi hızlı gitme gözüü seveyim yaaa :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ya ne hızlı gitmesi, İrfan'la konuştuğumuzda çevreyolundan Ata Caddesi'ne çıkıyodum, o yolu belediye otobüsleri bile 2 dakikada gidiyo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ya ne hızlı gitmesi, İrfan'la konuştuğumuzda çevreyolundan Ata Caddesi'ne çıkıyodum, o yolu belediye otobüsleri bile 2 dakikada gidiyo :D

tamam abi ama heyecanlandım bı an ne bılıyım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bende evden yeni cıkıyon sanıyodum :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...