Jump to content

Devirin düşüp yükselmesi neden olabilir?

Allita24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar. Aracımla seyir halindeyken ve de sabit hızda giderken, sanki gaz verip bırakıyormuşum gibi araç tekliyor. Devir saati bi düşüyor bi yükseliyor. Bunu 20~80 km hız arasında yapıyor. Biraz süratlenince yapmıyor. Aracı kenara çektiğimde, rolantide devir 900~1500 arası gidip geliyor. Ama bunu her zaman yapmıyor. Sizce bu arızamıdır ve neden olabilir?..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunu daha önce sormuştunuz da ben boğaz kelebeğinden olabileceğini yazmıştım gibime geliyor . hava sensörü, boğaz kelebeği kontrol edilmeli. aynı araçtan bende var. bahsettiğiniz sorunu da yaşadım. boğaz kelebeği 2 kere çıkma değiştik. araca uzun süre binecekseniz sıfır almanızı tavsiye ederim. çünkü alacağınız çıkma parça da en az 15 yıllık olacak. Boğaz kelebeği temizlenirse düzelebilir yada benim gibi yolda kalabilirsiniz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

benim de düşüp çıkma yapıyordu ama sizin bahsettiğiniz gibi 1500 e fırlamıyordu, benimki gaz kesme gibiydi. buji kablolarımdan birinde çatlak buldum, değiştirdim düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır sorunu henüz halledemedim. Ustaya gösterdim, boğaz kelebeğini temizler, birde bujileri kontrol ederiz dedi. Ama motor soğumadan olmaz deyince bi kaç gün daha erteledim. Netice alır almaz paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...