Jump to content

Otomatik Katlanır Ayna ve Hafızalı Sağ Ayna

stilock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bisi sormak istiyorum cihan abi bu sadece (09-12) oluyor yoksa bizşm guzularada olur mu (04-09) katlanabilir ayna yok ama aynalar elektirikli ve bişi daha bu devreye herkez mehmet beyden mi temin edicek bi sema falan olsa biz yaptırsak olur mu  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bisi sormak istiyorum cihan abi bu sadece (09-12) oluyor yoksa bizşm guzularada olur mu (04-09) katlanabilir ayna yok ama aynalar elektirikli ve bişi daha bu devreye herkez mehmet beyden mi temin edicek bi sema falan olsa biz yaptırsak olur mu  :fiuw:

Geri viteste aynanın aşağıya bakması olur.Devre microişlemci ile çalışıyor, devrede yazılım var sadece şema yetersiz kalır.

Mehmet bey, elini atmışken seri birşekilde 5-10 tane yapıp hazırda bekletmesi aslında iyi olur :)

stilock / Mazda 3 impressive

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geri viteste aynanın aşağıya bakması olur.Devre microişlemci ile çalışıyor, devrede yazılım var sadece şema yetersiz kalır.

Mehmet bey, elini atmışken seri birşekilde 5-10 tane yapıp hazırda bekletmesi aslında iyi olur :)

Yani Abı biz bundan yararlanabiliyormuyuz (04-09) mehmet bey yapmış olsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

hortlatayım konuyu :) bir gelişme oldu mu?

Bu uygulamayı Cihan bey bitirdi. Bütün işlemlere ait videoları da paylaştı. İlk sayfada konuya ait videolar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yazılanları okurken nutkum tutuldu, videoları da ağzım bir karış açık izledim. Çalışmalarınız gerçekten harika olmuş. Benimse elimden gelen, saygıyla eğilmek. Bravo.  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Arkadaşlar

MAzda 3 de resimdeki gibi yolcu şöför ayak aydınlatması yapılmaıs mümkünmü? Yalnız led yapıştırma işi olarak sormuyorum orjinallerdeki gibi yapılabilirmi?

http://image5.sahibinden.com/photos/82/13/20/big_157821320xoj.jpg

Yapılır, yapanlar var hatta. Ama bu sorunun mevcut konu başlığı ile pek ilgisi yok.

Sorunuzun cevabına buradan bakabilir yada. Bu konu başlığı adı altında sorarsanız. Daha sağlıklı ve hızlı yardım alabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/28068/2010-mazda3-karsilama-aydinlatmasi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar aracımı alalı 1 hafta oldu. Ayna ile ilgili konu görünce buradan sorayım dedim. Aracımın aynaları kumandadan açılıp kapanıyor mu? Yoksa benimkinde bir arıza mı var? İçeriden düğme ile kapanıp açılıyor. Araç 2010 impressive manuel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kumanda üzerinden açılıp kapanması daha mantıklı ve daha hoş olurdu bence...

Ben de aynı düşüncedeyim. Ama napalım sağlık olsun. Can sıkacak bir şey değil.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...