Jump to content

LPG'ye Geçmeme

arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb arkadaşlar. arabam conta yaktı, conta değişti, üst kapak taşlandı sübaplar değişti. arabayı tamirden aldığımın ertesi günü baktım lpg göstergesi çalışmıyor hiçbir ışık yanmıyor. 3- 5 km sonra yanıyor, landi renzo bayiine gittim, arıza yapınca gel dedi. arızalı şekilde yanına gitmemin imkansız olduğunu bir süre sonra düzeldiğini söyledim. lpg sigortasını değiştirmesini istedim,deiştirdi. fakat arabayı 3 saat sonra tekrar çalıştırdığımda yine yanmadı, bu sefer kısa bir mesafe gittikten sonra yandı. araba sıcaklığıyla alakalı ben de anlam veremedim. usta da hiçbişey diyemedi. antepte diğer markalar da bakmıyor landi renzoya, ne yapacağımı şaşırdım.böyle bir durum başına gelen veya bilgisi olan  var mı arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk defa böyle bir problem duydum... Mantıklı olarak düşünecek olursak; LPG sisteminin elektrik aksamından kaynaklı bir durum olabilir...

Sistemin kablolarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kontağı açtığında lpg göstergesinde hiç elektrik yoksa LPG servisinin bu durumu kolaylıkla çözmesi gerekmez mi?

Kolaylıklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam bana arızalı durumda getir diyor, e araba 3-5 km sonra düzeliyor ne yapacağımı şaşırdım, ha araba lpg ye ışık yokken de geçmiyor,sadece elektrik problemi olduğunu sanmıyorum. beyinden olabilir demişti ama beyin gittiyse daha sonra neden sorunsuz çalışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu 5 değişik yerde açtınız. Bir daha açarsanız siteden uzaklaştırılacaksınız bilginiz olsun. Aracını 626 ve burası olması gereken bölüm. Başka yerlere de açmanızın hiçbir faydası yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...