Jump to content

Bagaj çürükleri

miskinn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabamı gözümü karartıp aldım, ne çıkarsa kabulüm diye. Bagajdan tam 4 kat kilim çıkardım, üstleri kuru gibi görünürken alttaki iki yamyaştı. Temizlerken bagaj giderlerinin muşamba ile tıkanmış olduğunu farkettim. Herşeyi kaldırdığımda karşımda deliklerle dolu çürük bir bagaj çıktı.

Kaportacı 500tl fiyat çekti. Ben biraz araştırma sonucu 20tl lik malzeme ve 3 günlük uğraş ile hallettim.

İlk halinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. İşlem görmüş hallerini koyucam.

Tel fırça ile çürükleri zımparalayarak işe başladım, var olan delikler büyüdü, yeni delikler de meydana çıktı. 10 a yakın deliğim vardı farklı büyüklüklerde.

Zımparaladıktan son mastik ile delikleri kapattım lokal olarak, zımparalama çok uzun sürdüğünden gece yaptım bu işi.

post-7399-141695286466_thumb.jpg

post-7399-141695286473_thumb.jpg

post-7399-141695286482_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ertesi gün güneş altında tekrar baktığımda pul pul incelmiş yerler olduğunu farkettim, kalan yerleri de komple mastik yaptım. Bi ortadaki kısımda stepne aldı plastik kaplama gibi bi yer var orası su almadığından çürümemiş.

Mastik kuruduktan sonra da üzerinden flinkot geçtim.

Malzemeler:

Tel fırça

Mastik

Flinkot

Zımpara kağıdı

Tiner

Fırça

post-7399-141695286489_thumb.jpg

post-7399-141695286494_thumb.jpg

post-7399-141695286498_thumb.jpg

post-7399-141695286501_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eline sağlık pek güzel olmuş. Sen bu  ( miskinn ) adını değiştir. Bunları yapan bir kişiye yakışmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsan kendi uğraşıp yapınca daha bir göze güzel görünüyor . İhtiyacı olana faydalı olacaktır . Güzel calışma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eline sağlık pek güzel olmuş. Sen bu  ( miskinn ) adını değiştir. Bunları yapan bir kişiye yakışmamış.

Miskin benim kedimin ismi o yüzden seviyorum. :)

Elinize sağlık araç sizin elinize geçtiği için şanslıymış.

Aldığım günden beri zincirleme sağı solu bozuluyo, sanki 21 senedir beni bekliyodu da, oh Ufuk bana bakar diye salıverdi birden kendini :).

Sizi ayakta alkışlıyorum...

:clap:

Allah yolunuza, işinize, gücünüze kolaylık versin.

:nazar:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Elinize sağlık :)

Teşekkürler.

İnsan kendi uğraşıp yapınca daha bir göze güzel görünüyor . İhtiyacı olana faydalı olacaktır . Güzel calışma

O kadar uğraşmışken suyu tamamen kesmek adına bugün de silikonla biraz uğraştım, akşam eve gidince de onun fotoğraflarını yüklerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel olmuş elinize sağlık. :)

Sağolun :)

El atmışken alttan da ziftlerseniz daha uzun süre problemsiz kullanırsınız. Elinize sağlık. 

Altında zaten fabrika çıkışı bu sürdüğüm malzeme ile beraber geliyor arabalar bildiğim kadarıyla, alttan ziftlemek isterim ama ona uygun yer bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirim.

Arka sol yolcunun ayaklarının olduğu yerde bi çürük var patlatmış, başka altında çürük görmedim arabanın, bagajı çürütmek için sanki özel uğraşılmış :).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...