Jump to content

Su Alan Bagajlar İçin Silikonlama

miskinn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben aracıma bindiğimde buhar yok, araca biniyorum(z) aradan geçen 5 dk, sis gibi basıyor camlara. Kaloriferi açıyorum ama motoru kapalı, sıcak açınca sis artıyor, soguk açınca düzeliyor (ama donuyorum(z)).... Çözüm ya da yapılması gereken izole işlemimi ? Yoksa kalorifer işlemini düzeltmek mi?  :hi:

Camlar düzelene kadar donmayı göze alacaksın o zaman... Tesisatta sorun yok demektir... İçeriye de su almıyor demektir... Her şey normal...

İklimin nemli olması da camların buğulanmasını tetikliyor, Kocaeli'de bende aynı şeyden muzdariptim...

Genel anlamda sorun olmaması sevindirici Olgun.

Kesin çözüm, hav bırakmayan kaliteli pamuklu bir havlu ile silmek... ;) İşe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında doğru diyorsun hocam yaaa  :)

Klimanın (ev kliması) fazladan su hortumunu da egzoza bağlarım Jet ski ayarında devam  :krrsz:  :geyik:

Şaka maka bugün müşteriyle görüştüm, fiyat konuştuk 9 000 a bağladık. Gelecek bakalım hayırlısı ile İnşallah. Klimayı o takar sanırım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında doğru diyorsun hocam yaaa  :)

Klimanın (ev kliması) fazladan su hortumunu da egzoza bağlarım Jet ski ayarında devam  :krrsz:  :geyik:

Şaka maka bugün müşteriyle görüştüm, fiyat konuştuk 9 000 a bağladık. Gelecek bakalım hayırlısı ile İnşallah. Klimayı o takar sanırım  :)

O da al şu parayı şurasını burasını yaptır ben geleceğim demesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar herkese günaydın hayırlı günler diliyorum ☺ bir sorum olacak benim guzu 93 626 sedan bagajın icine yağmurlu havalarda azda olsa su alıyor sol tataftan alıyor sadece ben şunu.sorucam benzin dolum ağzının kapağının biryerden ordan su alsa bagaja inermi bagaja yakınmı o hortumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Böcek :

Arkadaşlar herkese günaydın hayırlı günler diliyorum ☺ bir sorum olacak benim guzu 93 626 sedan bagajın icine yağmurlu havalarda azda olsa su alıyor sol tataftan alıyor sadece ben şunu.sorucam benzin dolum ağzının kapağının biryerden ordan su alsa bagaja inermi bagaja yakınmı o hortumlar

Arka stoplardan su alıyor olmasın. Genelde bu tip şikayetler, stoplardan kaynaklanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır abi stoplardan almıyor cok kez kontrol edmişimdir zaten ben stop vidalarını kablo giriş yerlerini filan silikonladım imkansız oralardan alması artık sol tarafın arka çamurluk tarafından üstten bir yerden alıyor ama çözemedim dip tarafta bi yerden benzin dolum kapagının.oralardan alma ihtimali varmı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Böcek :

Benim araçta da tamponun bagaj sacına bağlantı vidalarının contalarından alıyordu, daysonladım geçti. O su uzun süredir alıyorsa iz yapıyor, bence izlerden rahatlıkla anlaşılabilir nereden geldiği.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzleri filan göremiyorum ki sol taraftaki çukurda dipde biyerde alıyor ama benzin kapağının oralardaki boşluktan su girse bu bagaja akarmı ordan bilmiyorum bunu orayla alakalı olabilirmi acaba yarın benzin kapağını dışardan komple bantla kapatıp su dökücem bakalım bide öyle deniycem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Böcek :

İzleri filan göremiyorum ki sol taraftaki çukurda dipde biyerde alıyor ama benzin kapağının oralardaki boşluktan su girse bu bagaja akarmı ordan bilmiyorum bunu orayla alakalı olabilirmi acaba yarın benzin kapağını dışardan komple bantla kapatıp su dökücem bakalım bide öyle deniycem

Aynen abi, madem büyük sızıntı var, önce temizleyip ardından koca bidonla dışarıdan su dök, bir yerden sızıyor mu bak. Temizleyince de izi görebilmek lazım aslında, bendeki durumda yol yaptığı çok belli oluyordu, belli olmasa bile flaş tutulunca sızan su parlayıp kendini belli ediyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...