Jump to content

Nazar Değdi...

ysf_ztrk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok geçmiş olsun ama merak etme ilahi adalet var. Dönüp senden helalliği bu dünyada almadıysa öbür dünyada muhakkak hesaplaşırsınız.

Halbuki madem yaptın bir hata, dur, gönül al, masraf neyse karşıla, helalleş, devam et.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Allahım böyle şerefsizlerle karşılaşmaktan da korusun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun arkadaşım..memlekette kanı bozuk adam çok malesef..allah bi daha karşılaştırmasın diyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler arkadaşlar. Artık yapacak bir şey yok. Tek tesellim bu kadarla kalmasıydı. Canımıza bir zarar gelmedi en azından. Allah kimsenin başına vermesin. Başkası yüzünden kendi cebiniz yanıyor. Kötü bir durum yani. Artık öbür tarafta hesaplaşıcaz.

Bir de şu konuya dikkat çekmek istiyorum. Benim yanımda park halinde arabalar olduğu için ben kaçamadım. Ve ana cadde burası. Bu tarz kazalar da biraz da sebep bu araçlar oluyor. Herkes dikkat etsin en azından ara sokaklara park edelim. Sonuçta ben kaçım derken park halindeki aracada çarpabilirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arabayı anca yaptırabildim. Bugün servisten çıktı. Dikiz aynasını değiştirmedim. Sapını sabitledim aynayıda bir yerde kestirip yapıştırmayı düşünüyorum. Ancak orjinali gibi ayna keserler mi acaba ? Normalde oval ve normalden uzak gösteriyor aynalar sanırım. Düz ayna olmaz o yüzden. Var mıdır o şekilde yapan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı anca yaptırabildim. Bugün servisten çıktı. Dikiz aynasını değiştirmedim. Sapını sabitledim aynayıda bir yerde kestirip yapıştırmayı düşünüyorum. Ancak orjinali gibi ayna keserler mi acaba ? Normalde oval ve normalden uzak gösteriyor aynalar sanırım. Düz ayna olmaz o yüzden. Var mıdır o şekilde yapan ?

Normal aynadan o şekilde bulmanız zor, ama yine de oto camcılara bi danışın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...