Jump to content

2011 Mazda3 Touring 15' den 17'ye Jant - Lastik Geçişi

metalshock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

iyi günler, ........

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Rica ederim lafı olmaz.

Özel mesajınıza buradan cevap veriyorum ki belki yararlanan başka bir arkadaş olabilir:

205/50/17 almanızı öneririm.

Yay konusuna gelirsek:

Şu benim açtığım konuyu okursanız orada kaç cm yay olduğu, resimler ve diğer bilgilerde mevcut, ben memnun kalmıştım.

http://www.mazdaclubtr.com/7251/yay-taktirdim/

Ama bir evvelki mesajımda belirttiğim gibi 225/45/17'ye aman diyorum, ben çamurluğun içini düzelttirmekten sıkılmıştım o sürtmekten sıkılmamıştı.

Yine daha önceki mesajımda belirttiğim gibi yeni kasalar için bişey diyemem, belki de çamurluk daha geniştir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 110
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• NoooFearrrr

9

• metalshock

27

• Son Irlandalı

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

çok sağolun tekrar. Ama hala merak ediyorum yeni kasayı 225/45/17 de kullanmış kimse yokmu diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=79146323&rnd=1339

bu jant ile ilgili fikirler nedir peki? hijoin i nasil bilirsiniz (:

birçok araştırmadan sonra bu jant da karar kılmak üzereyim , yorumlarınız gerçekten benim için çok önemli; olumlu yorumlar gelirse alacağım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüsü güzel lakin arabada nasıl duracak. Bazı jant deneme programları var benzer jant ile denemek gerekir fikir edinmek acısından

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüsü güzel lakin arabada nasıl duracak. Bazı jant deneme programları var benzer jant ile denemek gerekir fikir edinmek acısından

Bahsettiğin konfigüratörleri biliyorum ama buna benzer bir jant yok , kendim uygulayacak kadar da photoshop bilgim yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hehe eskiden olsa ugrasirdim bu islerle :) hayirlisi olsun kardesim. Taktirdiktan sonra resim koyarsan sevinirim. Benmde kafamda var bi iki plan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu nasıl sence ? :fiuw:

biraz kalın kollu boğabilir aracı ; birde aslında siyah düşünüyordum ama siyahın aracı boğabileceğinde karar kılıp araç renklerinde (füme -gri tonları) jantlar düşünüyorum aslında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yukarıda ki 5 kollu da çok klasik :) araştırmaya devam etsek daha iyi olur. Geçenlerde gördüm Subaru'ların yeni modelinde çok şık jantlar var. Acaba nasıl olur bizim canavarlara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper ama 4 bijon :D

aklım hala yukarıda linkini attığım gri renkli 10 kollu olan hijoin de , o olabilir gibi , rp3 dediğin gibi fazla sade kalıyor >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar bu konuyu ne zamandır bende takip ediyorum dikkatle.Yeni kasayı 17 inçte kullanan hiç mi kullanıcı yok? Bende 15 den 17 ye geçiş yapmayı düşünüyorum.225-45-17'de araç iyice yere yakın mı olur? Zaten normalden daha yakınız yere hele bide 5 kişi falan binmişsek setlerde hafifte olsa bir sürtme oluyor.225-50-17 de nasıl olur onu da merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

225/50/17 olmaz, tekerlek toplam çapı büyür, o çamurluklara uymaz ve km hatasıda büyük olur.

Arkadaşlar bu konuyu ne zamandır bende takip ediyorum dikkatle.Yeni kasayı 17 inçte kullanan hiç mi kullanıcı yok? Bende 15 den 17 ye geçiş yapmayı düşünüyorum.225-45-17'de araç iyice yere yakın mı olur? Zaten normalden daha yakınız yere hele bide 5 kişi falan binmişsek setlerde hafifte olsa bir sürtme oluyor.225-50-17 de nasıl olur onu da merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki tavsiyeniz nedir 17 de? lastik ve jantlar çok küçük gözüküyor gözüme.Tam bir ölçüsünü bulup ona göre araştırıcam artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki tavsiyeniz nedir 17 de? lastik ve jantlar çok küçük gözüküyor gözüme.Tam bir ölçüsünü bulup ona göre araştırıcam artık.

en yakın ölçümleri veren 2 adet seçeneğimiz var ;

225 / 45 / 17  ve 205 / 50 / 17 .  konfor vs. görünüş meselesi bu da :)  50 yanaklı lastik mazdanın zaten kendi 17' lik opsiyonel jantlarında kullandığı ölçü. 225 45 17 ile 205 50 17 zaten aşşağı yukarı aynı boya geliyor, 45 yanakta yanak küçüldüğü için konforda daha fazla kayıp oluyor ama görüntü güzelleşiyor. Sanırım ben 225 45 17 de karar kılacağım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...