Jump to content

Mercedes’in En Genç Modeli

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aha alacak araba buldum :)

S60 DRIVe Advance Dizel 1560 cc 115 hp Powershift

hem volvo hem dizel hem otomatik (powershift iste) hem 115 beygir..

yorumlar beyler, fatih, mustafa abi, ilhan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• İlhan

11

• Onur

19

• mtutun

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yorum yapılacak yeni bir şey yok. Daha önce söyledik zaten Fransız dizelleri iyidir diye. Volvo iyi bir otomobildir. Motor Peugeot, şanzıman Ford, otomobil Volvo= Dünya'da üretilen en iyi Çin markası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum yapılacak yeni bir şey yok. Daha önce söyledik zaten Fransız dizelleri iyidir diye. Volvo iyi bir otomobildir. Motor Peugeot, şanzıman Ford, otomobil Volvo= Dünya'da üretilen en iyi Çin markası...

bisssaniye, motor pejo, sanziman ford, otmobil volvo ve cin :) mustafa abi sen adami hayattan sogutursun yemin ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda olmazsa benimde gözüm s60'da . Bakma Çin min, iyidir volvo . Okan satıyor :D ama ben 1.6 180hp modeli düşünüyorum :P

Tabi test sürüşü yapmadım , icine binince fikrim değişir, değişmez bilemem :)

Sen Lpg tak, bosver yeni arabayı :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda olmazsa benimde gözüm s60'da . Bakma Çin min, iyidir volvo . Okan satıyor :D ama ben 1.6 180hp modeli düşünüyorum :P

Tabi test sürüşü yapmadım , icine binince fikrim değişir, değişmez bilemem :)

Sen Lpg tak, bosver yeni arabayı :D

Okan kimdi ki? volvo bayisi mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Gören , Muğla Mazda bayimiz, kıymetli insan ;) aynı zamanda volvo ve kia da satıyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Gören , Muğla Mazda bayimiz, kıymetli insan ;) aynı zamanda volvo ve kia da satıyor .

Mevlid Kandili günü gazetede reklam içerikli mevlid kandil tebrik ilanını görünce yakın akrabamı görmüş kadar sevindiğim Muğla Mazda aynı zamanda Kia ve Volvo bayisi olan işletme...

Bu ilşletmenin de değerli çalışanı ve forum üyemiz Okan Bey...

:fiuw:

Çenem düştü yine !!

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Günaydın Onur :) O kadar Volvo S60 diye hayıflandım durdum, senin rüyalarına girdi S-60..Ama dönüp dolaşıp aynı şeye geliyoruz. Satış sonrası servis maliyeti ? Normal periyodik bakımları bile, şu an bizlerin 2-2,5 katı diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Günaydın Onur :) O kadar Volvo S60 diye hayıflandım durdum, senin rüyalarına girdi S-60..Ama dönüp dolaşıp aynı şeye geliyoruz. Satış sonrası servis maliyeti ? Normal periyodik bakımları bile, şu an bizlerin 2-2,5 katı diye biliyorum.

ilhan farkindayim :) s60 hep vardi listede ama limitin uzerindeydi, citayi yukari cektim biraz.

yalnis su cumlen "Normal periyodik bakımları bile, şu an bizlerin 2-2,5 katı diye biliyorum." kafami karistirdi. 300tl benim bakimim bunun da o zaman 750 tl falan mi onu mu anliyorum.

yine geliyo mu bir mercedez bmw ayarina. acsana biraz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi Onur'cum, benimle aynı sitede oturan Volkan diye bilgi işlemci bir arkadaşım vardı. Volvo S-40 otomobil satın almıştı. Bir yakıttan çok şikayet ediyordu, birde sevis maliyetinden çok şikayet ediyordu. 5-6 yıl önceki mevzudan bahsediyorum normal bakım için 550-600 TL'den çıkamıyorum diyordu. Kulakları çınlasın :) sonra satıp bir maceraya atılmıştı Carevalla minibüs almıştı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi Onur'cum, benimle aynı sitede oturan Volkan diye bilgi işlemci bir arkadaşım vardı. Volvo S-40 otomobil satın almıştı. Bir yakıttan çok şikayet ediyordu, birde sevis maliyetinden çok şikayet ediyordu. 5-6 yıl önceki mevzudan bahsediyorum normal bakım için 550-600 TL'den çıkamıyorum diyordu. Kulakları çınlasın :) sonra satıp bir maceraya atılmıştı Carevalla minibüs almıştı. :)

ben bunu da kurcalayayim biraz. sonuca ulasinda donerim size :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir bakıma doluya tutulmuş yani...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volvo S-60 modelinde 1,6 dizel biliyordum da..S-80'de 1,6 dizel görünce şaşırdım..

Mustafa abi peki Volvo S-40'larda 1,6 PSA motor kullanılıyordu. Bu S-60 ve S-80'lerde kullanılan 1,6 Dizel motor'da aynımı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aynı motor, İlhan. Ama bence Volvo'nun ürettiği en iyi kasa... awd opsiyonu da olsa kesin alırım.

Volvo S-60 modelinde 1,6 dizel biliyordum da..S-80'de 1,6 dizel görünce şaşırdım..

Mustafa abi peki Volvo S-40'larda 1,6 PSA motor kullanılıyordu. Bu S-60 ve S-80'lerde kullanılan 1,6 Dizel motor'da aynımı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aynı motor, İlhan. Ama bence Volvo'nun ürettiği en iyi kasa... awd opsiyonu da olsa kesin alırım.

Abi hem dizel, hem 1,6, hem otomatik, hem Awd, hem Volvo..tadından yenmezdi vallahi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...