Jump to content

Mercedes’in En Genç Modeli

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yaza gidiyorum Stockholm'e, belki alır gelirim bir tane Mazda 3 fiyatına...

Abi hem dizel, hem 1,6, hem otomatik, hem Awd, hem Volvo..tadından yenmezdi vallahi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• İlhan

11

• Onur

19

• mtutun

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yaza gidiyorum Stockholm'e, belki alır gelirim bir tane Mazda 3 fiyatına...

Bakırköy'lü kardeşinede bir S-60 yada V-40 getirirsin artık abi dimi :)

Bu arada geçen gün Bakırköy Kartaltepe'deydim abi kulaklarını çınlattım. Cumartesi günü gitmiştim. İstanbul Caddesinde bulunan bir görüntüleme merkezine gitmek için. Abi nasıl bir trafik, nasıl bir izdiham..Ticaret lisesinin oralar, pazar yolu, karakol, tren istasyonu vs..park yeri yoktu zar zor buldum bir yer..Orada doğdum büyüdüm ama..Ama artık gidince boğuluyorum resmen..Ve her geçen gün daha kötüye gidiyor.

Şu anki oturduğum Şerifali'ye dönünce toprağı öpecektim resmen. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben orada yaşarken heryer o kadar geniş ve rahat görünüyordu ki gözüme... Şimdi boğuluyorum sanki... Ya rahata alıştık, ya da oralar daha da kalabalıklaştı.

Bakırköy'lü kardeşinede bir S-60 yada V-40 getirirsin artık abi dimi :)

Bu arada geçen gün Bakırköy Kartaltepe'deydim abi kulaklarını çınlattım. Cumartesi günü gitmiştim. İstanbul Caddesinde bulunan bir görüntüleme merkezine gitmek için. Abi nasıl bir trafik, nasıl bir izdiham..Ticaret lisesinin oralar, pazar yolu, karakol, tren istasyonu vs..park yeri yoktu zar zor buldum bir yer..Orada doğdum büyüdüm ama..Ama artık gidince boğuluyorum resmen..Ve her geçen gün daha kötüye gidiyor.

Şu anki oturduğum Şerifali'ye dönünce toprağı öpecektim resmen. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana gore istanbulun her yeri aynı , heryeri boğucu :) 3 günden fazlası zarar. Ki ben kahvaltıya Florya , akşam yemeğine çamlıca yapıyordum :D

onur Lpg taksın, konu kapansın :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana gore istanbulun her yeri aynı , heryeri boğucu :) 3 günden fazlası zarar...

Ayynen kardeşim. Yaşanacak yer değil İstanbul. Arada gelip, gezip kaçacaksın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayynen kardeşim. Yaşanacak yer değil İstanbul. Arada gelip, gezip kaçacaksın.

Ya biz ne yapalım İstanbul'da abi. Ulaşım, eğitim, yeme içme, vs..herşey pahalı ve problem..

Vallahi bazen gözü karartıp, işi gücü bırakıp, Muğla'ya yerleşmeyi düşünüyorum. Elbet bir iş bulur çalışırız diyorum..Lakin hanımı ikna edemiyorum :)

İstanbul paranla rezil olabileceğin şehirden başka bir şey değil artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana gore istanbulun her yeri aynı , heryeri boğucu :) 3 günden fazlası zarar. Ki ben kahvaltıya Florya , akşam yemeğine çamlıca yapıyordum :D

onur Lpg taksın, konu kapansın :P

sen taktin lpg biliyosun tecrubelerini anlat :)

onur lpg taksin diyo ya :) anten de takayim mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taktım da konuşuyorum :)

Bak daha gecen Kasım 4000km tur yaptım (bakınız Abbas challange) . 2011 Mayıs'ta 6000km tur yaptım (forumda olacak linki) . Araç 54000e geldi, 46000 km olmuş Lpg takali :)

Çekiş kaybı yok, tekleme yok, sorun yok vesselam. Montaj düzgün olsun, benzini aramazsın .10 Lt benzin yaksam km'ye 48 kuruş yapar burada . Lpg de 28 kuruş yakıyorum şuan. Hava soğuk olursa 30-35 arası değişiyor sehir ici . Sizin orada Lpg buradan ucuz tabi.

Başayarda gas İtaly taktirdim ama sana brc önersem daha iyi sanki :) Mazdasız kalma yazıktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...