Jump to content

Mazda CX-5'in Muhtemel Türkiye Fiyatı İle İlgili

freelion
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ford' un yeni 3 silindirli Turbo benzinli motoru Focus' ta 114g/km,

Mazda Skyactiv 2.2 Turbo dizel CX-5' te 119g/km....

O zaman 1.5 dizelde devlet bize vergi verir  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

5

• emregc

10

• serkanbyrk

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

dostlar bu bizim mazda rvg yi icat etti. reklamı yapanlar fransızlar, sitiröen i sollayan pikap var :)

reklam şart !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu araç çok iyi olacak.4*2 düz benzinki reflex yeter bana :) videodaki power olsa gerek.donanımda farklılıkları var tabi.medya kullanma tuşları yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İdeal bir araç her bakımdan, ne çok büyük ne çok küçük, az da yakıyor, yorumcularda oldukça konforlu buluyor aracı, daha ne olsun değil mi  :)

Böylesi bir aracı koydukları çeşitli vergilerle  gelişmiş ülkelerdeki gibi halka ulaşılabilir kılmadıkları için Hökümetimizi Allah'a havale ediyorum , kendilerine Akıl, Fikir nasip edilsin , vergiler başka yerden toplansın da bu tip araçlar lüks olmaktan çıksın gari...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaslar

CX-5 i bende epeydir bekliyordum .Arabami degistirirsem bir tek ondan alicaktim. Aslinda Konsept araci KINAGI ye  benzeseydi cok daha güzel olucakti. O Aracin durusu cok daha güzeldi. Bekliyelim bakalim bir gelsin Servise gideriz . Bakariz.

Mazda 6 yi degistirmeye degecekmi. Yoksada Mazda6 ya devam.

Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-ar-oto-studyo-dan-dev-kampanya-mazda-cx-5-power-152760148/detay

Arkadaşlar benim aklıma takılan bir şey var. İlanını verdiğim aracın resimlerinden bir tanesinde Range 241km yazıyor ve depo yarım dolu . Skyactive mazda cx5 in böyle bir mesafa göstermesi sizce de az değil mi? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-ar-oto-studyo-dan-dev-kampanya-mazda-cx-5-power-152760148/detay

Arkadaşlar benim aklıma takılan bir şey var. İlanını verdiğim aracın resimlerinden bir tanesinde Range 241km yazıyor ve depo yarım dolu . Skyactive mazda cx5 in böyle bir mesafa göstermesi sizce de az değil mi? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Araç uzun süre olduğu yerde çalışırsa yakıt tüketimi ortalaması artar ve Range azalır. Veya performanslı kullanılmışsa araç yakıt tüketimi ortalamasının son hali yüksek kalmışsa Range yine az gösterecektir. Bu o anki yakıt tüketimi ortalamasıyla alakalı.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç uzun süre olduğu yerde çalışırsa yakıt tüketimi ortalaması artar ve Range azalır. Veya performanslı kullanılmışsa araç yakıt tüketimi ortalamasının son hali yüksek kalmışsa Range yine az gösterecektir. Bu o anki yakıt tüketimi ortalamasıyla alakalı.

55 litre deponun yarısı 27 litre desek; 100 km' de 11 litre tüketim çıkıyor bu hesaba göre. Bu da şehir içi katalog verisinin tam 1.5 katı eder.

Mazda' da %50 şaşma olmaz. %5 olur, %10 olur, alamana, kore'liye özenir %15-%20 olur ama %50 olmaz.

Bu araçta kesinlikle bir hata var. Ya da yakıt aslında yarı depo değil, daha azı ama göstergede yarı depo olarak görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...