Jump to content

Mazda6 Dizel Var

arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla abi ben arabamı 1000 km uzaktan aldım ( samsun Bafra) geçen sene 1. ayın 27 de; hemde o karda kışta;  bu konuda biraz seri vede girişgen olmak gerek yoksa fırsat kaçar, kesin almaya kararlı kişi bence gecikmemeli heryerde havaalanı var 2 saate istanbuldasın , dersinki masraf olur , tabii olacak, işi  garantiye almak , emin olmak için öle davranmak gerek bence. tanıdık biride yapabilir , arsuz akraban falan yokmu istanbulda söle gidip bir baksınlar, baktırsınlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sol kapı menteşeleri oynamamışsa alınır.eskiden arabama sol kapının menteşeden araç çarptı ve çamurluk kapı çöktü kapı açılmadı.servis gögüslüğün komple sökülüp menteşelerin gönyelenmesi gerektiğini söyledi ve dedikleri gibi yaptılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan, eğer Türkiyede tek vavi SW dizel 6 buysa, bir sorun var demektir.

Çünkü bayağı bir zaman önce 170binlerde vardı. Hemde hasarlıydı. Yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alınmaz diyen arkadaşlar şimdi  de baksınlar ilana. satıcı aracın değerini anlamış ve fiyatını 3 milyar arttırmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-model-mazda-6-2-0-dizel-140-beygir-78626727/detay

kardeş ben sana erken davran demiştim , bu araç alınırdı hemde mis gibi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...