Jump to content

2010+ Double din Navigasyon 8"

stilock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın benim araca da geçen hafta serviste sylong marka takıldı bu marka hakkında yorumlarınız nedir birde fotoğraf ekleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Teşekkür ederim.Sizin cihazda hayırlı olsun güle güle sorunsuz şekilde kullanısınız inşallah. Sylong markası hakkında bir bilgi sahibi değilim. Olan arkadaşlar paylaşırlar eminim. Fotoğraf ekleme konusuna gelince mesaj yazdığınız yerin aldında  Ekler ve diğer seçenekler diye bir bölüm var oraya tıklayıp dosya seçe tıklayıp fotoğrafı seçiyorsunuz birden fazla fotoğraf yüklemek içinde dosya seçin altında yer alan daha çok eklentiye tıklıyorsunuz. Fotoğraflar toplamda 300 KB Tı geçmemesi gerekiyor galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçtaki Necvox marka cihazın değişik menülerle fotoğraflarını paylaşıyorum.

Bu cihaz 8" daha önce kullandım,bluetooth ve ipod kısmından memnun kalmadım .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu cihaz 8" daha önce kullandım,bluetooth ve ipod kısmından memnun kalmadım .

Kişilerin beklenti ve isteklerine göre çok değişken oluyor. Örnek vecerek olursam İphone'm var ama bir kere olsun bağlayıp müzik dinlemedim. Bağladığımda da şarj etmek için bağlıyorum :). Bluetooth özleliğine gelince telefon görüşmesi olarak 2-3 defa deneme amaçlı kullanmışımdır. Benim ses karşı tarafa güzel gidiyor ama karşı tarafın sesi çok derinden geliyordu. Sesi düzeltip yükseltmek  için bayağı bir ses ayarını açmak zorunda kaldım. Telefon görüşmelerimde kablolu kulaklığı tercih ediyorum. Müzik vs içinde bluetooth özelliğini hiç denemedim. Çihazda en çok kullandığım özellik Usb Bellek takılı oradan müzik dinliyorum. Diğer ikinci özellik ise navigasyon çok ama çok işime yaradı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamayın amacım kötülemek değil sadece benim necvox cihazlarımda yaşadığım  sıkıntılarımı dile getirdim.Tabiki ihtiyaçları karşılıyorsa sorun yok benim için bluetooth araç kiti ve 80 gb'lik ipod mûzik arşivim  vazgeçilmezim. Farklı 6 cihaz kullanınca mukayese yapmak hastalık oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...