Jump to content

Mazda2 Arka Taraftan Gelen Ses

bgebece
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Aracım Mazda 2 Fun 1.5. Arkaya 1 kişi bindiğinde arka taraftan gıcırtı gelmeye başlıyor. Arkada kimse yokken ses yok.  Amortisörlerden  mi gelir ses başka biyerlerden mi gelir bilemedim. Daha önce başına böyle bir şey gelen arkadaş var mı? Bana yardımcı olacak fikir verecek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

km si değil ama 6 ayı doldu haftasonu bakıma götüreceğim. servise göstereyim. ciddi bişey olduğunu sanmam ama can sıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınızda ciddi sorun olacağını sanmıyorum. hiç kronik bir arızasını da duymadık mazda2'nin . İçiniz rahat olsun, zaten bakımı gelmiş. söylersiniz, hallederler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesi servise bıraktım, sağolsunlar sesi kesmişler. Söylediklerine göre amortisörleri yağlamışlar. ellerine sağlık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu arada ses tekrar başladı. Eskisi kadar şiddetli geliyor. sanırım tekrar servis yolu gözüktü bana. 2 hafta içinde bu sesin nüksetmesi ilginç. umarım ciddi bişey değildir. tekrar nüksedince hemde kısa sürede garipsiyor insan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Benim arabamda da(2011 mazda2 play otomatik) ayni ses olayi oldu tikirti seklinde.Arka amortesorler degisti normale dondu.Amortesorun kafasinda ki plastik takozlar asinmasindan yapiyor.Yaglama gecici cozum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...