Jump to content

Rx8

esert
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:2funny: :2funny: :2funny:

Babam bitanedir abi şu andada çeşmedeyim  müşteri arabası getirdik ben kullandım :)

abi kullanıyorum ya  gördün zaten otobanda verdiydi ehliyet yokken bile gördün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• OveRMinD

13

• esert

8

• mazdamx-5

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ferhan Abim en uygun cevabı vermiştir, hiç kıvranma Aras, hele bi puanını görsün öss de, sonra düşünürüz....

doru Selman abi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biliyorum abi saol

sende daha küçükken istemişsindir babandan kim istemezki?Araba ne olursa olsun :)

Ben istemedim biliyomusun :) Yılllllar yıllllllar önceydi ben 7-8 yaşlarındaydım  :P, lojmanımızın içinde kocaman toprak bi futbol sahası vardı, her pazar babasını yanına alan sahanın içnde tur atardı... Hatırıyorum arabaları, o ara en iyi arkadaşımın babasında lada vardı, murat 124 hatırlıyorum fln... Ne bilim korktum belki çarparım fln die, o yüzden heveslenmedim... Bizimde Flaşımız vardı  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de hiç istemedim araba, 11-12 yaşında filan babam götürürdü bizi Çiğli Organize'ye, tabi o zamanlar in cin top atıyodu oralardı, 3 şerit yollar, sürerdik bomboş yollarda abimle...

Ondan sonra abim araba aldı, ben 17 yaşındaydım, ehliyeti aldğım ay (Haziran 2001) babam 6. hız cezasını yiyip ehliyeti kaptırdı 6 ay. Yaz sonunda bi şöför tutana kadar ben sürdüm arabayı. Ondan sonra 2002 aralığında abim askere gitti, 5.5 ay arabası bana kaldı, yani mayıs 2003'ye kadar. O askerden döndükten sonra bi süre onun arabayla idare ettik iki kişi, ağustos 2004'te de arabanın siparişini verdim, eylülde geldi şarkıdaki gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende anlatayım bari

Babamın hiç şöforlüğü yok 12 yaşında şöforlüğü öğrendim 14 yaşımdaydım işimize yaradığını düşünerek babam ilk arabamızı aldı,şimdi babama inanamıyorum nasıl güvenip altıma koca arabayı vermiş ama biz sanki çok büyüktük o zamanlar şimdikiler çocuk geliyor mesala ben Alihana nasıl araba verebilirim şimdi imkansız bişey ve ogün bugün araba kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de anlatayım ;)

Babam (Allah rahmet eylesin) kendisi çok düşkün olduğu için arabalara benim de öyle olacağımı bildiğinden yavaş emin adımlarla eğitti beni.

Ben 12 yaşlarındaydım, babam ablama araba kullanmayı öğretiyordu, ben de onlarla birlikte gidiyordum teorik kısmını almak için ;) . Babam ablama öğretmeye bir süre çalıştı ama babamdaki sinir, ablamdaki alınganlıkla birleşince bu dersler çok kısa sürdü :)  Ben tabii merakımdan babamın hareketlerini yıllarca dikkatli bir şekilde izlediğimden bu durumu fırsat bilip "Baba bir kere de bana izin verirmisin" ile başladım ve daha ilk denemelerimde geleceğe ait iyi sinyaller verince dersler devam etti. (Bu arada araba Ford Taunus 1.7M .. Biraz büyük ama çok keyifli araba. http://www.kazali-araba.com/458563.html )

İlk dönemler dersler sadece mezarlık yolunda ( :D ) yapılıyordu sonradan 45 km lik bol virajlı, dar ve sürekli vites değişimi gerektiren Yayla yollarında devam etti. Ehliyetimi alana kadar neredeyse 3-4 sene yayla yollarına sadece ben çıktım indim. Bence o yollar bana çok şey kazandırdı. Şimdi hatırlıyorum da virajları içten almayı felan orada denerdim de babam kızardı :)

İlk arabama da tezkeremde kısa bir süre sonra sahip oldum. Babam arabasını değiştirecekti. Arabasını alırken taksitlerde yardımcı olursam bana kendi arabasını verebileceğini söyledi. Asteğmenlik maaşı da iyi olduğu için hiç zorlanmadan küçük taksitlerle araba sahibi olmuş olduk :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...