Jump to content

Mazda 3 Aracıma Yaptıklarım ve Yapmayı Planladıklarım.

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biz arabayı ilk aldığımız'da serviste taktırmıştık.Görenler çok beğeniyor.  8) Bir arkadaşım'da leonuna yaptırmıştı :) Biraz uzaktan çektim, belirginliğini ortaya cıkarmak için.

Hmm çok beğendim.Güle güle kullanın. Eşikleri serviste mi taktırdınız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu dvd montaj işlemi ileri ki günlerde sorun çıkarıyormuş . O yüzden bana şiddetle uzak durmamı söylediler.

Ne gibi sorunlar derseniz . Anlık yakıt tüketim vb sistemlerde sorun yaratıyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan bey kaput koruma ne kadar tuttu ? Bir de cam filmi nerede yaptırdınız ?

Araç çok şık olmuş kazasız belasız güle güle binmek nasip olur inşallah ;)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyisini size ve forumdaki diğer Mazdasever arkadaşlara temenni ediyorum.

Kaput filmi ve Cam Filmlerini BMW Borusan Oto İstinyede Çalışan Eniştem aracılığı ile Bmw servisinde yapıldı. Ama normalde Bmw,Mini,Range Rover markasının haricinde araçlara hizmet vermiyorlar. Bizim eniştenin sayesine böyle bir hizmetten yararlandım. Cam Filmleri 300 Kaput koruma 200. Bu fiyatlara tabi Enişteye özel Dip fiyatlar. Sizin için bir ölçü olmaz. Bana söylenilen sadece malzeme ücretini aldıkları. Yine aynı yere ücretsiz olarak detaylı iç temizlik,koltuk döşeme koruma ve boya koruma yaprak hediye ettiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu dvd montaj işlemi ileri ki günlerde sorun çıkarıyormuş . O yüzden bana şiddetle uzak durmamı söylediler.

Ne gibi sorunlar derseniz . Anlık yakıt tüketim vb sistemlerde sorun yaratıyormuş.

Aynı marka cihazı şirket otomobili Toyota Araçta da kullanıyoruz şirket olarak. Bu güne kadar ne Mazda Aracımda nede şirket aracında bir sıkıntı yaşamadık. Ve konuyla ilgili Forumda da böyle birşey duymadım ben. Forumdaki üstadlardan birileri elbet daha net cevap verir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı marka cihazı şirket otomobili Toyota Araçta da kullanıyoruz şirket olarak. Bu güne kadar ne Mazda Aracımda nede şirket aracında bir sıkıntı yaşamadık. Ve konuyla ilgili Forumda da böyle birşey duymadım ben. Forumdaki üstadlardan birileri elbet daha net cevap verir.

Umarım hiç yaşamazsınız sorun :) Bana bu uyarıyı bir satış danışmanı arkadaş yapmıştı.O sebeple bende sizi bilgilendirmek istedim =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım hiç yaşamazsınız sorun :) Bana bu uyarıyı bir satış danışmanı arkadaş yapmıştı.O sebeple bende sizi bilgilendirmek istedim =)

2008 den beri sitede birçok kişi kullandı ve daha problem yaşayanını duymadık. O satış danışmanı arkadaş neye dayanarak söyledi merak ettim. Sonuçta uyumlu cihazlarda sıkıntı çıkarsa bu normal elektronik cihazlarda çıkan sıkıntı oranında olur en fazla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyisini size ve forumdaki diğer Mazdasever arkadaşlara temenni ediyorum.

Kaput filmi ve Cam Filmlerini BMW Borusan Oto İstinyede Çalışan Eniştem aracılığı ile Bmw servisinde yapıldı. Ama normalde Bmw,Mini,Range Rover markasının haricinde araçlara hizmet vermiyorlar. Bizim eniştenin sayesine böyle bir hizmetten yararlandım. Cam Filmleri 300 Kaput koruma 200. Bu fiyatlara tabi Enişteye özel Dip fiyatlar. Sizin için bir ölçü olmaz. Bana söylenilen sadece malzeme ücretini aldıkları. Yine aynı yere ücretsiz olarak detaylı iç temizlik,koltuk döşeme koruma ve boya koruma yaprak hediye ettiler.

enişteyi ödün alabilir miyim :D benim ki hayırsızın teki de :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yapılan resimleri görelim :)

Onu şu rüzgarlıkları hala göremedik mesela :)

Arabayı yıkatır yıkatmaz fotoğraf bombardımanı var, hazır olun, oto moku çekicem illallah dedirtcem, yorum yazmayanlara sitem edicem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan kardeşim hepsini tek tek "beğen" yapamadım, ama buradan hepsini birden beğendiğimi söyleyebilirim.  :nazar:

Teşekkürler Abicim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hmm çok beğendim.Güle güle kullanın. Eşikleri serviste mi taktırdınız ?

Teşekkürler..Evet serviste taktırdık ortalama 30dk filan sürdü.Kaput koruma filiminide çektirmiştik oda ortalama 200-250 arası 3M..Sıra geldi paslanmaz krom egzoz ucuna :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı yıkatır yıkatmaz fotoğraf bombardımanı var, hazır olun, oto moku çekicem illallah dedirtcem, yorum yazmayanlara sitem edicem :D

Kardeşim İstanbul'da olsaydın sana iyi bir oto yıkamacı önerirdim :). Bekliyoruz dört gözle fotoğraflarını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim İstanbul'da olsaydın sana iyi bir oto yıkamacı önerirdim :). Bekliyoruz dört gözle fotoğraflarını.

İnşallah abi yolumuz düşerse senin tavisyenle uğrarız, maksat gönüller bir olsun. Sende İzmir'e gelirsen benim yıkamacı da sabit Sonax kesinlikle tavsiye ederim  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah abi yolumuz düşerse senin tavisyenle uğrarız, maksat gönüller bir olsun. Sende İzmir'e gelirsen benim yıkamacı da sabit Sonax kesinlikle tavsiye ederim  :hi:

Senin fotoğrafları bekliyorum, en çok merak ettiğim mugen style ruzgarlik. Bende biliyorsun rüzgarlık yaptırmak istiyorum. En azından bir fikir sahibi olurum bende :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçtaki egzoz ucunu benden önceki sahibi taktırmış. Fotoğraf koyuyorum çok belirgin olmasada.

post-6837-141695287401_thumb.jpg

post-6837-141695287406_thumb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...