Jump to content

Yeni Mazda5 1.6 MZ-CD Fiyatları Açıklandı...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

genelleme yapmayalım, benim hatun (adayı) ilk defa otomatik kullandı. anında alıştı arabaya , şok oldum :D

Fatih, bu durumda adaylıktan asalete terfi edebilir gibi görünüyor.... Bak böylesini zor bulursun... Ben buldum evlendim...  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• okkko

11

• Fotifoti

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Fatih, bu durumda adaylıktan asalete terfi edebilir gibi görünüyor.... Bak böylesini zor bulursun... Ben buldum evlendim...  :D

ben buldum da, O'nun da beni bulması lazım :D

Bu kadar çabuk alıştıysa yarın anahtarı elinden zor alırsın :D Bak ben ancak haftasonları kullanabiliyorum :D

ben hiç kullanmasam da olur büyük abi :)

kısmet :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor konusunda hayal kırıklığı yaşattılar ve tabiki navigasyonda yok...Bana göre yanlış strateji uyguluyorlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor konusunda hayal kırıklığı yaşattılar ve tabiki navigasyonda yok...Bana göre yanlış strateji uyguluyorlar....

Motor konusunda Türkiye'de satılabilecek başka seçenek yok ki .. MEcbur 115 HP lik 1.6 dizel ile geliyor ki bence gayet yeterli olur o araca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

115hp/270nM 1.6lt'lik motor çok iyi bir şey. Belki skyactive ya da daha yüksek hacim beklentisi hayal kırıklığı yaşatmış olabilir, ama 115hp'ler performans olarak gerçekten çok kabiliyetli bir ürün. Bence bilinen ve elde çok fazla veri olan bir teknoloji ile Mazda 5 daha iyi piyasa yapar... Hep diyorum, yeni yürüyen aksam ve motor teknolojileri satış için fazla önemli değil ülkemizde, sarfiyatı kataloğa düşük yaz, bir de ulusal 4-5 kanalda 3 ay ilginç bir reklam, sonra iş biter.... VW babamın gençliğinden kalan ve üzerinden hala önemli revizyon yapılmamış motorları polo ve golf'lerin üzerinde patır patır satıyor hala... Yanılıyor muyum ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız rakiplerinin, özellikle frank arabalarının karşısında otomatik seçeneğinin olmaması biraz eksik olmuş, ama genede güzel.

Kalabalık ailem olsa düşünürdüm yinede.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

ayrıca motorun neresi hayal kırıklığı yaşatmış onu merak ettim ben????

1,6 olması mı? 270nm tork mu????????????????

bu arada herkese 23-29 mart haftasındaki Autoshow' u öneriyorum hararetle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...