Jump to content

Yeni Mazda5 1.6 MZ-CD Fiyatları Açıklandı...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tam olarak ne zaman satışa çıkacak nette bir bilgi yok sadece autoshow da lansman yapılacak diyor ama buda eylül ayında yapılacak lansman için şimdiden bayilere göndermek erken değilmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• okkko

11

• Fotifoti

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Evet, internette bilgi yok ama bayiye gittiyse satış yaplabilir demektir. Eğer Okan bir bilgi vermezse ben bir bilgi almaya çalışırım yarın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Kerem , Okan resimleri eklemişti zaten ama satış başladı mı , fiyat nedir onu merak ediyorlar sanırım zira Mazda-tr.com da bilgi yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satışı tabiki başladı...

Fiyatları ise şöyle:

Yeni Mazda5 Dizel Style 70.200

Yeni Mazda5 Dizel Sport 72.900

Metalik renk farkı: 800TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 5 buradan cıktıysa

cx-5 lerin fiyatı da aşağı yukarı 80000 den başlayacagı kesinleşti demektir ki bu fiyatlara zor satar

malesef

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 5 buradan cıktıysa

cx-5 lerin fiyatı da aşağı yukarı 80000 den başlayacagı kesinleşti demektir ki bu fiyatlara zor satar

malesef

İmkansız, zira Mazda5 1.6 motor Mazda CX-5 2.0.. En az Mazda6  (108.000 TL) civarından başlayabilir ki ben 10-15.000 daha yukarıda olacağını sanıyorum.  Yani 120.000 TL civarı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cıkıs fiyatı daha dusuk olur diye dusunuyorum en azından

kusura bakmasınlar ama 100000 tl ye de kimse mazda almaz bu ülkede

uc bilemedin beş kisi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecerken gaziemirde kapıda mazda 5 i gordum guzel duruyor ama fiyatlar ?

ayrıca merak edip biraz once mazda turkiye sitesine girdim

tahmin edeceginiz gibi arabayla ilgili en ufak bir bilgi yok en ufak ya

insan yeni bir araç getiriyor ulkeye bir sayfasında tanıtım yapar reklamı falan bıraktım....

cx-5 i meraklıları olmasa kim bilecek en ufak haber yok reklam yok yeni teknoloji söyle boyle diyorsun ama kimsenin haberi yok kendi kendilerine mi binecekler bu araclara anlamıyorum ki ...

performansa gore degil demek ki maas odeemeleri turkiye mazda da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugun gittim baktım guzel araç

yayla gibi tam anlamıyla

en arka sıradaki koltuklarda genis insan oturacak sekilde cocuk icin degil sadece yani

arka kapılar otomatik surgulu kapı

bagajda otomatikmis

ic dizaynı mazda 3 e benziyor

araç guzel fiyatda iyi tavsiye edilebilecek bir araç insallah biraz reklam yaparlarda tutar satar

cx 5 icin de bu hafta icinde gelecegini iletti

ama fiyat ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araclar oldukca basarili mazda turkiyede calisma sifir pazarlama falan hakgetire insallah duzgun birileri bu markayi alir :(:o:( :( :(

ben sizin iyi niyetli olduğunuza inanmıyorum. hatta mazda'nız olduğuna bile inanmıyorum. bence yazdıklarınız kasıt ve art niyet dolu. bu kadar kısa ve gerekçesizce satıyorum, memnun değilim, bilmem ne demek pek inandırıcı gelmedi bana...

kusura bakmayın ama bence bu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kuzusu olan kimsenin de inandığını sanmıyorum okancım :) 34bine gelim, hala ilk günkü gibi tat veriyor.

katılamıyorum sana malesef !!!

bence ilk gunkunden daha cok zevk veriyor hergun yapabileceklerini bilmek cok buyuk keyif nazar degmesin masallah dilimizi ısıralım :)

şu anda yoldaki butun araçlarla(bmw,mercedes ve porsche gibilerini saymıyorum :) ) kapışabilecegini bilmek ve onların yavaşlamak zorunda kaldıgı virajlarda devam edecegini bilmek acıkcası eşimde ben de iyi ki bu araca daha buyuk bir motor koymadıkları icin sukrediyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...