Jump to content

Arıza Lambası & Katalizör

solgac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet biliyorum odb car doctor uygulaması var telefonda. Ama bu çözüm değil maalesef, ben kalıcı olarak çözümlenmesini istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

4

• solgac

17

• lord_fth

5

• EfeAksoy

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Efe,  serviste karşılaşıp, tanıştığımız gün'de bu sorundan dolayı gelmiştin galiba servise. O gün serviste muhabbeti geçmişti senin aracın. Aynı sorundan dolayı kaçıncı gelişi diye, artık serviste mahçup hissediyorlardı kendilerini sana karşı. Biz yapıyoruz test ediyoruz teslim ediyoruz, sonra yine tekrarlarmış arıza.

O gün aracı servise bırakıp gitmiştin sen zaten. Valahi ne diyeyim bir an önce bir çözüm bulursun inşallah. Sinsi arızalar biraz sıkıntılıdır. Aracında arıza yok bir belirti yok ama ışık yanıyor. Sinir bozucu bir durum tabi.

Bir ara benim sönmeyen bakım ışığı vardı. Halil usta halletmişti onuda. Diğer servis çalışanının, öyle bir ikaz ışığından bile haberi yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet o ışık işte :)

Zaten Merser benim aile dostum, gözüm kapalı güveniyorum onlara.

Halil abi zaten uzman olmuş artık adam bakarak anlıyor olayları :)

Ersun abi, Halil abi, Murat abi hepsi aynı durumda mahçuplar.

Sorun çözülse de hepimiz rahatlasak artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanan ışık motor arıza ışığı. Motorla ilgili herhangi bir arıza olduğunda, hangi ışık yanacak!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni katalizör getirttim Merser'e Japonya'dan. Pazar akşamı bıraktım arabayı, Cuma akşamı alacağım gibi gözüküyor..fırsat bu fırsat birde kış bakımı yaptırayım dedim..Cuma akşamını bekliyorum sabırsızlıkla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olsa da rahatlasam yahu :)

Bu arada off topic bi soru ama MPS spoiler nerede yaptırabilirim?

Dış Görünüş te sordum arkadaşlara ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merakla sonucu bekliyoruz hocam, bende de ışık ara sıra yanıyor katalizörden olduğu söyleniyor ama arabada sorun yaşamıyorum. Sonucu yazarsanız biz de önümüzü görmüş oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Bey günaydın,

Vallahi çözülsede rahatlasam artık :)

Arabada sıkıntı yok sizinki gibi aynı, ama ışık yanık olması rahatsız ediyo, titiz bi adam olduğum için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet değiştirmiştim ama deneme amaçlı bir çözüm bulunmuştu :)

Şimdi orjinal sıfır parça geldi Japonya'dan. Merser ile görüştüm, oksijen sensörüm, katalizörüm sıfır parçalar ile değişti. Halil abi, Cihan abi 100 km den fazla yol yapmışlar bugün ışık yanmamış. Çok şükür :) İnşallah sürpriz yapmaz bana yarın..arabamı yarın teslim alıyorum.

Kışlık bakımını da yaptırdım, fren balatamın da değişmesi gerekmiş onu da değiştirttim. 1850 TL fatura toplamı işçilik dahil :)

Merak edenler için fatura bilgisini de paylaştım.. Sadece katalizör ün kampanyasız fiyatı 1500 TL imiş bana 1100 e gelmiş katalizör..sizde de böyle birşey olabilir isterseniz deneyin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Arabayı teslim aldım. Işık yanmıyor. Yol testi yapıldı Merser'de, ben de bugün yaklaşık 35 km daha yaptım ışık yanmıyor çok şükür :)  Akşamda 50 km daha yapıcam.

Oksijen sensörü ve katalitik konvektör değişimi ile sorun çözüldü inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam çok sağolasın bize de bir fikir vermiş oldun, inşallah bir sorun yaşamazsın artık. Fiyat da çok uygun olmuş, arkadaşımın 2005 skoda octaviayasının katalizörü için servis 4.200 tl istedi. Tekrar hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar dilerim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnşallah sizlerinde sorunu çözülür en kısa zamanda.

Bu arada arabanın sürüşü çok yumuşadı,rahatladı..daha da çok sevmeye başladım arabamı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

sorununuzun giderilmesine bende sevindim. benim araçta da var bu ariza lambası sorunu. ankara meb başayara gittim katalizördeki 1. sıradaki sensör arızalı dediler. lpg den dolayı oluyomuş bu arıza ve  sensörün fiyatı 300 tl. bu şekilde kullanmanız sorun olmaz dediler hatta yeni sensör takarsak yine bozulacaktır lpg nedeniyle dediler. bende vazgeçtim değiştirmekten. bu soruna çözüm 1850 tl gibi ağır bir fatura çok fazla geliyor bana :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...