Jump to content

Orijinal Yedek Parça Fiyatları

arusen25
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

"Mazda servislerinde kullanılan orjinal yedek parça fiyatlarını bizler görebiliyormuyuz? bu fiyatlar servisten servise farklılık gösterirmi?" forum içerisinde çok aradım ancak bulamadım. Eğer mümkünse ulaşabileceğim bir link verebilirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef böyle bir link yok. Göremiyoruz ama allmazda.net de eskiden € cinsinden fiyatlar vardı Son dönemde ona da girilemiyor. Aynı sistemden baktıkları için servisten servise fark etmemesi gerekir ama bazı servisler sürekli müşterilerine belli bir oranda indirim yapabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevabınız için çok teşekkürler Burak Bey, Servisle pazarlık yapacağız artık :)

Hem mazdaya binmek, hem de servise gitmek, hem de pazarlık yapmak biraz ters gibi ama...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görülen bir sistem varsa benim de haberim yok ama servisler arası fiyat farkı olmaması lazım Burak abimin dediği gibi müşteriye özel indirimler olabiliyor ama asıl dönem indirimlerini yakalamakta fayda var baya fark ediyor fiyatlar. Marşpiyerler için pusuya yattım bekliyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görülen bir sistem varsa benim de haberim yok ama servisler arası fiyat farkı olmaması lazım Burak abimin dediği gibi müşteriye özel indirimler olabiliyor ama asıl dönem indirimlerini yakalamakta fayda var baya fark ediyor fiyatlar. Marşpiyerler için pusuya yattım bekliyorum :D

Aynı şekilde bende marşpiyeller için beklemedeyim. Burak beyin dediği gibi %20 servis, yedekparça ve aksesuarlarda indirim yapmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Kasım ayında olmuştu galiba kampanya. 2012 kampanyasını bekliyorum bende şimdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

allmazda.net e üye olup parça fiyatları görülüyor... Parça fiyatları her yerde aynıysa üye olunup denemekte fayda var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı şekilde bende marşpiyeller için beklemedeyim. Burak beyin dediği gibi %20 servis, yedekparça ve aksesuarlarda indirim yapmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 Kasım ayında olmuştu galiba kampanya. 2012 kampanyasını bekliyorum bende şimdi.

O ikinci kampanya idi. Kış için olan. Yaz için Mayıs ayında yapmışlardı, çok beklemek zorunda kalmayabilirsiniz.

allmazda.net e üye olup parça fiyatları görülüyor... Parça fiyatları her yerde aynıysa üye olunup denemekte fayda var...

Orada kabaca bir fiyat bilgisi var ama bazen Türkiye fiyatı oradakinden ucuz bile olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi çok cabarasın ya iki dk. gözümü ayırdım forumdan hemen vermişsin cevabı :)

O ikinci kampanya idi. Kış için olan. Yaz için Mayıs ayında yapmışlardı, çok beklemek zorunda kalmayabilirsiniz.

Orada kabaca bir fiyat bilgisi var ama bazen Türkiye fiyatı oradakinden ucuz bile olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün arkadaşlara verdikleri cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla Mazda sahibi isen büyük bakımlar için indirimleri takip edip servise öyle gitmek lazım.  Bu arada allmazda.net 'e bakıp biraz fikir edineceğim :) Herkese iyi geceler :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesajınızı aldım. buradan cevap verip herkesin görebilmesini istedim.

parça fiyatlarını kontrol edebileceğiniz bir yer yok. ancak tüm parça fiyatlarını excel listeye döktürüp oradan sadece parça numarasıyla bulup bakma şansınız olabilir. çok arzu edenler Mazda Türkiye SSH'dan bu excel listeyi isteyebilirler diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Bey yanıtınız için çok teşekkürler. 2 gündür siteye girmeye fırsatım olmadığından teşekkür cevabım biraz gecikti :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 yıl sonra ...

7 senelik bir hort olacak ama :), arkadaş subaru’su ile küçük bi kaza yaptı. Tek far ve tampon değişecek. Sadece parça masrafı 14 bin tl çıkardı servis. Far 10 bin lira. (Led mi xenon mu bilmiyorum) Araç forester. Biraz düşününce, sadece iki basit ürün 14 bin tl ise, diğer mekanik, metal ve iç malzemeleri oluşturan yüzlerce parça acaba kaç para diyorsun. aracı oluşturan parçaların hepsini yedek parça olarak fiyatlarını toplasak, aracın sıfır fiyatının belki 2, hatta 3 katı bile çıkabilir.  Bu ülkemize ait bir sorun mu yoksa global mi bilmiyorum. Yedek parçadan kazanmak bu kadar ayyuka çıktı mı gerçekten? 

Kazalı ve perte ayrılan araçlara bakın. Mesela 60 bin liralık bir mazda orta şiddetli kaza yapsa, aracı toplamak, 60 bin’den fazla olacağı için şirket perte ayırıp aracın parasını sahibine veriyor. Bu da durumun ispatı. Gerçekten uçtu rakamlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, tansu87 :

7 senelik bir hort olacak ama :), arkadaş subaru’su ile küçük bi kaza yaptı. Tek far ve tampon değişecek. Sadece parça masrafı 14 bin tl çıkardı servis. Far 10 bin lira. (Led mi xenon mu bilmiyorum) Araç forester. Biraz düşününce, sadece iki basit ürün 14 bin tl ise, diğer mekanik, metal ve iç malzemeleri oluşturan yüzlerce parça acaba kaç para diyorsun. aracı oluşturan parçaların hepsini yedek parça olarak fiyatlarını toplasak, aracın sıfır fiyatının belki 2, hatta 3 katı bile çıkabilir.  Bu ülkemize ait bir sorun mu yoksa global mi bilmiyorum. Yedek parçadan kazanmak bu kadar ayyuka çıktı mı gerçekten? 

Kazalı ve perte ayrılan araçlara bakın. Mesela 60 bin liralık bir mazda orta şiddetli kaza yapsa, aracı toplamak, 60 bin’den fazla olacağı için şirket perte ayırıp aracın parasını sahibine veriyor. Bu da durumun ispatı. Gerçekten uçtu rakamlar. 

Kur + vergi+ durust esnaflik = fahis fiyat

Aliexpresden baktim. Yan sanayi Cift far kargoyla beraber yaklasik 3.500 lira tutuyor. 

Benim aracimin sag farinda sararma var. Fiyat uygun olsa yenisini almak isterim. Ama eminim 2500 den asagi degildir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Lupara :

Aliexpresden baktim. Yan sanayi Cift far kargoyla beraber yaklasik 3.500 lira tutuyor. 

Benim aracimin sag farinda sararma var. Fiyat uygun olsa yenisini almak isterim. Ama eminim 2500 den asagi degildir. 

Sararma yüzünden far mı değiştirilir abi? Bir pasta, üstüne uv korumalı vernik tamamdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, ozgur35 :

Far başı 50 tl pasta cila

Matkap uçları da var. İnce pasta alıp matkap ucuyla ıslatarak insanın kendisi bile yapabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Lupara :

Far serviste 2000₺ geçen ay birini değiştim. o nasıl çin malı ki 1750 oluyor :) ama parlatmak kolay. Far değişmez onun için. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...