Jump to content

Mazda 3 Impressive Jant ve Hava Sensörü

Fatih Konyalı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar bugün yeni aldığım 2010 3 impessive aracımın arka sağ jantının durumunu beğenmediğimden dolayı servise götürdüm ve yenisiyle ilgili bir fiyat aldım. Fakat orjinal jant+hava sensörü (sensörde sorunluymuş ikaz yanıyordu zaten) birde özel sibopumu neyi varmış 600 tl fiyat çıkardılar neye uğradığımı şaşırdım.Fiyat verebilecek yada (orjinal çıkma tercihimdir sensör+jant) bilgisi olan arkadaşların katkı ve paylaşımlarını bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

darbe almış muhtemelen yaralı- bereli arabanın genel profilinde sırıtıyor ve servise sorduğumda garanti ay farkından dolu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin zor o zaman . Lastik sensörü 400 lira civarında . Tekli satılıyor mu bilmiyorum . Bahar kampanyasında %25 indirim oluyor . O zaman orijinal alabilirsin bence . Bu yakınlarda olması lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e bay seçeneği bana çok uzak , Muğla okan bey ilede görüştüm bakalım cevap bekliyorum ilginize çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maalesef çıkma bulamıyorum sıfırıysa asgari sensörsüz 300 tl  bu haliyle kullanmaya devam edeceğiz mecburen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin zor o zaman . Lastik sensörü 400 lira civarında . Tekli satılıyor mu bilmiyorum . Bahar kampanyasında %25 indirim oluyor . O zaman orijinal alabilirsin bence . Bu yakınlarda olması lazım

bahar kampanyası varmı şuan ? aksesuarlarda falan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...