Jump to content

2010+ Mazda3 Karşılama Aydınlatması

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Onur kardeşime bir plaket filan hazırlayalım :).

Adamın elinden her iş geldiği gibi, birde yaptığı  işi kare kare fotoğraflıyor. Sonrasında da, noktasına virgülüne kadar anlatıyor.

Kendi adıma bu işleri yapmayı bırakın. Yapmaya çalışıp ta elime yüzüme bulaştıracağım işi, bu şekilde kare kare fotoğraflayıp birde üstüne anlatabilmeyi hayal bile edemiyorum.:)

Biz bir araya gelirsek belki Voltran'ı oluşturabiliriz. Elbet herkesin bir yeteneği vardır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynı renk tek bir led i tavan aydınlatmasının oraya gömmeni tavsiye ederim gece harika bir görüntü oluşuyor,karşılamalar sönse bile tavan yanmaya devam ediyor tabi çook düşük bir ışık veriyor...

ellerine sağlık bişeyleri kovalayan yapan insanları hep sevmişimdir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abilerim teveccuh ediyorysunuz, bu kadar abartilacak birsey yapmadigimi dusunuyorum, eminim elinden gelen ve bu isleri yapabilecek kim olsa sizin gibi guzel insanlarla paylasmaktan zevk duyardi benim gibi :)

Forumda daha ne ustalar ne ustadlar ne cilgin turkler var... MX-8'ini essiz yapan bi abi vardi o, eski mazda 3'unu vahsilestiren/double din setleri turkiyeye getiren uyumsuz abi vardi o (yeterince vahsilestiremeyince mps aldi :) ) (yukarida arzi endam etmekte, bi ara mps fotolari ve videolari, modlari beklemekteyiz kendisinden :) ) ,rotary motor rektefiyesini anlatan bir ustamiz vardi o, bir suru zihni sinir projesine ve modifiyesine forumun tozlu sayfalarinda rastlayabilecegimiz dundar usta vardi o... Ve benim belki tanimadigim gormedigim veya hatirlayamadigim bir suru modifiye, bir suru buyuklerim :)

Benim yaptigim ufak bi kac elektirik cekme isleminin bunlarin yaninda esamesi okunmaz, ama yinede sizlerden tesekkur almak benim icin buyuk zevk, buyuk onur.

Emniyetli, kazasiz ve guzel gunlerde surebilmeniz dilegiyle, guzulariniza ve kendinize iyi bakin :)

Saygilar...

(Forumdan ayriliyor gibi yazmisim bea :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honuuu  beyden ben bluetooth  bekliyorum direksiyondan tuşlu falan kesin aklında vardır diye tahmin ediyorum :) hatta nasıl olurda usb bağlamamış inanamıyorum :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honuuu  beyden ben bluetooth  bekliyorum direksiyondan tuşlu falan kesin aklında vardır diye tahmin ediyorum :) hatta nasıl olurda usb bağlamamış inanamıyorum :))

O olayı araştırdım, biraz maliyetli ve yapmak için elimi ben bu işin altına sokarım diyen gördüğüm  tek yer Muğla Mazda bayii Okan bey :)

Bence en temizi necvox ve türevlerinden birini ortaya gömmek, hem usb, hem bluetooth, hem geri görüş kamerası, hem gayet şık. Geçen bakıma gittiğimde az kalsın taktırıyordum axess'e taksit yapmıyorlarmış, direkten döndüm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı renk tek bir led i tavan aydınlatmasının oraya gömmeni tavsiye ederim gece harika bir görüntü oluşuyor,karşılamalar sönse bile tavan yanmaya devam ediyor tabi çook düşük bir ışık veriyor...

ellerine sağlık bişeyleri kovalayan yapan insanları hep sevmişimdir :D

Abi ben o deliğe göre led bulamadığım için o olayı bekletiyordum, ama bu şerit ledden artan parçanın üzerindeki küçük ledleri sanırım oraya uydurabilirim. Çok parlak yanmasından korkuyorum bi direnç koymak gerekebilir belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama bu şerit ledden artan parçanın üzerindeki küçük ledleri sanırım oraya uydurabilirim. Çok parlak yanmasından korkuyorum bi direnç koymak gerekebilir belki.

şerit ledi bozmanıza gerek yok, şeritin üzerindeki ledlerin kılıf numarası "1210" dur. Elektronik malzeme satan herhangi bir işyerinden bulabilirsiniz. Önüne atacağınız 560 ohm bir dirençle, tek ledin 12volt ile bozulmadan ışık vermesini sağlarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şerit ledi bozmanıza gerek yok, şeritin üzerindeki ledlerin kılıf numarası "1210" dur. Elektronik malzeme satan herhangi bir işyerinden bulabilirsiniz. Önüne atacağınız 560 ohm bir dirençle, tek ledin 12volt ile bozulmadan ışık vermesini sağlarsınız.

Teşekkürler, bu iyi oldu  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O olayı araştırdım, biraz maliyetli ve yapmak için elimi ben bu işin altına sokarım diyen gördüğüm  tek yer Muğla Mazda bayii Okan bey :)

Bence en temizi necvox ve türevlerinden birini ortaya gömmek, hem usb, hem bluetooth, hem geri görüş kamerası, hem gayet şık. Geçen bakıma gittiğimde az kalsın taktırıyordum axess'e taksit yapmıyorlarmış, direkten döndüm :D

aynen bende araştırdım çok maaliyetli oluyor bluetooth.multimedia cihazlarını takacak olursanız amfi takmanızı tavsiye ederim ses kalitesi düşüyor özellikle usbden.şuan araştırdığım iphone ve android cihazlara uyumlu bir dokunmatik ekran var mailin cevabı gelmedi gelse paylaşağım forumda.o cihaz biraz daha makul ve kullanışlı.cihazınızda ne varsa aynısı araçtada kullanılabiliyor hemde 300 dolar gibi bir fiyatla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, "kendi modifiyeni yap" diye bir bölüm açarsan  kendi yaptığımız uygulamaları bu başlık altında toparlar ve devam ettiririz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen bende araştırdım çok maaliyetli oluyor bluetooth.multimedia cihazlarını takacak olursanız amfi takmanızı tavsiye ederim ses kalitesi düşüyor özellikle usbden.şuan araştırdığım iphone ve android cihazlara uyumlu bir dokunmatik ekran var mailin cevabı gelmedi gelse paylaşağım forumda.o cihaz biraz daha makul ve kullanışlı.cihazınızda ne varsa aynısı araçtada kullanılabiliyor hemde 300 dolar gibi bir fiyatla.

Merak ettim şimdi fiyat baya iyiymiş, sadece dokunmatik ekran ve radyo cd çalar usb bluetooth galiba bu fiyata ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

abi ben de yaptırmak istiyorum ama anlamadıgım bısey var bende ısıklı kapı esıgı yok bunu yapan usta yapabılır mı bısey olmaz dı mı nasıl yapıcak???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

a

Bu arada hazır arabayı bızıklamaya başlamışken footwell lighting olayını da aradan çıkardım süper oldu çok beğendim. Acaba dolmuşçu gibi olurmuyum diye korkuyordum ama alakası yok çok klas :D

Genel görüntü;

img3065sq.th.jpg

img3066z.th.jpg

img3067kz.th.jpg

abi hemen cevap verırsen hemen cıkıp gıdıp yaptırcam:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:hi: Bu karşılama aydınlatma çalışmasını, uygulama ve açıklama olarak beğendim çok güzel olmuş taktir ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...